Tavaszi outfitek 2.rész

2022.05.31

Folytatom a tavaszi szettekről készült sorozatomat, nézzük az első szettet. Világos tavasz típusként bázis színem a krémszín, nagyon szeretem, és tudom, hogy jól is áll. Ha semmi más nincs rajtam, csak tetőtől talpig krém, abban is nagyon jól érzem magam, rendkívül letisztult, finom hatása van. Most megbolondítottam egy virágos blézerrel és egy csauszínű táskával. A szetthez jöhet még egy színes nadrág is. Ilyenkor célszerű a blézer színei közül választani, úgy harmonikus lesz az outfit. 

Ugyanazzal az övvel és nude papuccsal viselem mindkét ruhát. A  sárgászöld ruha teljesen a színtípusom szerinti árnyalat, szerintem ez látszódik még napszemüvegben is. A színtípus szerinti árnyalat mindig ad egy pluszt, egy frissességet. A farmer ruha a zöld övvel s táskával jól működik rajtam, de ezen élénkebb árnyalatok nélkül kevés és unalmas lenne tavasz típusként. Nyár típusok színe a farmer minden árnyalata. Ők akár önmagában is viselhetik, rajtuk nagyon jól áll ez a szín. Mindkét ruhának rendkívül nőies a szabása, nagyon szépen a hozza a homokórát még azokon is, akik eredetileg nem homokóra testalkatúak, ahogy én sem. 

Az előző blogbejegyzésben már találkozhattok a bal oldali ruhával. Hasonló szabású a másik selyem ruha is, csak elől gombokkal. Színvilágát tekintve a második meleg színtípusoknak az első hideg típusoknak a kedvezőbb. Ennek ellenére nekem az első a befutó. A túl sok narancssárgát nem szeretem magamon. A meleg tavaszoknak és az ősz típusoknak előnyösebb. Nekem fáradttá, sápadttá teszi az arcomat. 

Ahogy fentebb írtam a krém szín  nagy kedvencem, de bézsek, cappuccino színek is. A bal oldali fotón a nadrág kicsit hosszú, magasabb hölgyre tervezték, viszont gyönyörű színe és esése van. A párduc mintát ebben a színeben nagyon szeretem, jöhet akár cipő vagy táska formájában is. Viszont a mintából ilyenkor ennyi elég.  Egy párduc mintás cipőt vagy táskát is csak külön-külön viselek. 

Jó példa   mindkét szett arra, hogyan hozzuk be a mintákat bizonyos szettekbe.Én nem szeretem a túl sok mintát, tehát ha a blúz mintás, a többi biztos, hogy egyszínű lesz rajtam a többi. Amikor pedig a blézer mintás, akkor szintén ugyanez a helyzet. Ez ilyen formában inkább azoknál működik, akik a klasszikus stílust prferálják. Akik kedvelik az extravagáns szetteket, és szeretik a textúrákat, mintákat kombinálni, számukra mehet a minta mintával is, viszont az én egyéniségemhez stílusomhoz sok lenne. 

Ha még nem tudod, hogy milyen színtípus vagy, milyen színek és fazonok a legelőnyösebbek számodra, akkor jelentkezz be stílustanácsadásra, ahol mindenre fény fog derülni.  

Kolléganőmmel rendszeresen készítünk videókat a Stílustippek Haladó Klubba. A forgatások nagyon izgalmasak, mindig nagyon élvezzük, bár rengeteg munka és előkészület. Fejben készülünk a különböző témákkal, előző nap vázlatot írunk, vagy már heteken át gyűjtjük a témákat, ruhákat szállítunk, cipekedünk, és elkészül az anyag, ami egy tudás anyag mind...

Az egyik kedvenc színem a zöld. A középzöldnek van egy olyan árnyalata, melyet több színtípus is biztonsággal használhat. Nyilván, ha nagyítóval nézzük, nem így van, de be kell kalkulálni az üzletek adta kínálatot, és még mindig lehet megfelelő kiegészítőkkel korrigálni. A fotón a két barátnőm tél típusok, számukra jöhettek a zöld ruhához a kissé...

Idén is sor került a gradoi utazásra, ami most is élményekben gazdag volt. Milyen jó, ha az ember lányának vannak olyan barátnői, akik bevállalnak egy ilyen utat szó nélkül, és a napi fotózkodást is. A képek egyenlőre telefonnal készültek, de tervezzük a későbbiekben, hogy fotóst is viszünk magunkkal. Felmerülhet a kérdés, hogy miért kell Gradoig...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.