Tavaszi outfitek 2.rész

2022.05.31

Folytatom a tavaszi szettekről készült sorozatomat. Nézzük az első szettet. Világos tavasz típusként bázis színem a krémszín. Nagyon szeretem, és tudom, hogy jól is áll. Ha semmi más nincs rajtam, csak tetőtől talpig krém, abban is nagyon jól érzem magam, rendkívül letisztult, finom hatása van. Most megbolondítottam egy virágos blézerrel és egy csauszínű táskával. A szetthez jöhet még egy színes nadrág is. Ilyenkor célszerű a blézer színei közül választani, úgy harmonikus lesz az outfit. 

Ugyanazzal az övvel és nude papuccsal viselem mindkét ruhát. A  sárgászöld ruha teljesen a színtípusom szerinti árnyalat, szerintem ez látszódik még napszemüvegben is. A színtípus szerinti árnyalat mindig ad egy pluszt, egy frissességet. A farmer ruha a zöld övvel s táskával jól működik rajtam, de ezen élénkebb árnyalatok nélkül kevés és unalmas lenne tavasz típusként. Nyár típusok színe a farmer minden árnyalata. Ők akár önmagában is viselhetik, rajtuk nagyon jó. Mindkét ruhának rendkívül nőies a szabása, nagyon szépen a hozza a homokórát még azokon is, akik eredetileg nem homokóra testalkatúak, ahogy én sem. 

Az előző blogbejegyzésben már találkozhattok a bal oldali ruhával. Hasonló szabású a másik selyem ruha is, csak elől gombokkal. Színvilágát tekintve a második meleg színtípusoknak az első hideg típusoknak a kedvezőbb. Ennek ellenére nekem az első a befutó. A túl sok narancssárgát nem szeretem magamon. A meleg tavaszoknak és az ősz típusoknak előnyösebb. Nekem fáradttá, sápadttá teszi az arcomat. 

Ahogy fentebb írtam a krém szín  nagy kedvencem, de bézsek, cappuccino színek is. A bal oldali fotón a nadrág kicsit hosszú, magasabb hölgyre tervezték, viszont gyönyörű színe és esése van. A párduc mintát ebben a színeben nagyon szeretem, jöhet akár cipő vagy táska formájában is. Viszont a mintából ilyenkor ennyi elég.  Egy párduc mintás cipőt vagy táskát is csak külön-külön viselek. 

Jó példa a  két szett arra,hogy hozzuk be a mintákat bizonyos szettekbe.Én nem szeretem a túl sok mintát, tehát ha a blúz mintás, a többi biztos,hogy egyszínű lesz rajtam.Amikor pedig a blézer mintás, akkor szintén ugyanez a helyzet. Ez inkább azoknál működik ilyen formában, akik a klasszikus stílust prferálják. Akik kedvelik az extravagáns szetteket, és szeretik a textúrákat, mintákat kombinálni, számukra mehet a minta mintával is. Az én egyéniségemhez stílusomhoz sok lenne. 

Ha még nem tudod, hogy milyen színtípus vagy, milyen színek és fazonok a legelőnyösebbek számodra, akkor jelentkezz be stílustanácsadásra, ahol mindenre fény fog derülni.  

A Magyar Demokrata Hetilap készített velem interjút, melyet itt olvashattok.

Ki ne szeretne utazni? Biztosan van olyan is, de én nem tartozom közéjük. Élvezem, ha megismerhetek különböző tájakat és embereket. Olaszországi utazásom során két tél típusú barátnőmmel sok-sok szettet fotóztunk be, melyekből most megmutatok nektek néhányat. Mivel egyikünknek sem 90-60-90 a mérete, így nem modell fotókat fogtok látni, hanem...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.