Tavaszi outfitek 2.rész

2022.05.31

Folytatom a tavaszi szettekről készült sorozatomat. Nézzük az első szettet. Világos tavasz típusként bázis színem a krémszín. Nagyon szeretem, és tudom, hogy jól is áll. Ha semmi más nincs rajtam, csak tetőtől talpig krém, abban is nagyon jól érzem magam, rendkívül letisztult, finom hatása van. Most megbolondítottam egy virágos blézerrel és egy csauszínű táskával. A szetthez jöhet még egy színes nadrág is. Ilyenkor célszerű a blézer színei közül választani, úgy harmonikus lesz az outfit. 

Ugyanazzal az övvel és nude papuccsal viselem mindkét ruhát. A  sárgászöld ruha teljesen a színtípusom szerinti árnyalat, szerintem ez látszódik még napszemüvegben is. A színtípus szerinti árnyalat mindig ad egy pluszt, egy frissességet. A farmer ruha a zöld övvel s táskával jól működik rajtam, de ezen élénkebb árnyalatok nélkül kevés és unalmas lenne tavasz típusként. Nyár típusok színe a farmer minden árnyalata. Ők akár önmagában is viselhetik, rajtuk nagyon jó. Mindkét ruhának rendkívül nőies a szabása, nagyon szépen a hozza a homokórát még azokon is, akik eredetileg nem homokóra testalkatúak, ahogy én sem. 

Az előző blogbejegyzésben már találkozhattok a bal oldali ruhával. Hasonló szabású a másik selyem ruha is, csak elől gombokkal. Színvilágát tekintve a második meleg színtípusoknak az első hideg típusoknak a kedvezőbb. Ennek ellenére nekem az első a befutó. A túl sok narancssárgát nem szeretem magamon. A meleg tavaszoknak és az ősz típusoknak előnyösebb. Nekem fáradttá, sápadttá teszi az arcomat. 

Ahogy fentebb írtam a krém szín  nagy kedvencem, de bézsek, cappuccino színek is. A bal oldali fotón a nadrág kicsit hosszú, magasabb hölgyre tervezték, viszont gyönyörű színe és esése van. A párduc mintát ebben a színeben nagyon szeretem, jöhet akár cipő vagy táska formájában is. Viszont a mintából ilyenkor ennyi elég.  Egy párduc mintás cipőt vagy táskát is csak külön-külön viselek. 

Jó példa a  két szett arra,hogy hozzuk be a mintákat bizonyos szettekbe.Én nem szeretem a túl sok mintát, tehát ha a blúz mintás, a többi biztos,hogy egyszínű lesz rajtam.Amikor pedig a blézer mintás, akkor szintén ugyanez a helyzet. Ez inkább azoknál működik ilyen formában, akik a klasszikus stílust prferálják. Akik kedvelik az extravagáns szetteket, és szeretik a textúrákat, mintákat kombinálni, számukra mehet a minta mintával is. Az én egyéniségemhez stílusomhoz sok lenne. 

Ha még nem tudod, hogy milyen színtípus vagy, milyen színek és fazonok a legelőnyösebbek számodra, akkor jelentkezz be stílustanácsadásra, ahol mindenre fény fog derülni.  

A legtöbb esküvő nyáron van, most ez egy aktuális téma, ezért néhány hasznos tanácsot szeretnék megosztani, amire érdemes odafigyelni. Kezdeném a sort azzal, hogy mit ne vegyünk fel esküvőre. Tiltó listán van három szín, a piros, fekete és a fehér. Ezekből a színekből nem válasszuk magunknak, mert ezzel megsértjük a menyasszonyt. A fehér és piros...

Először is a legfontosabb, hogy milyen szakmáról van szó, ahová pályázol. Ugyanis szakmákhoz öltözünk, és teljesen más megjelenés szükséges például egy foci edző számára és más egy multinacionális cég középvezetői székében. Tehát első körben tájékozódj, hogyan öltöznek az adott helyen, mi a megszokott. Ha kreatív szakmában pályázol, akkor jó, ha az...

Türkizek

2022.06.26

A türkiz sokáig csak sport ruházatban volt a szekrényemben. Ma már ruhák, felsők formájában is viselem. Amikor egy szín harmóniában van a viselőjével, akkor nem kell túl sok kiegészítő, a maga egyszerűségében jól fog mutatni. A szettekhez nude kiegészítőket választottunk. Amikor az alapdarabok már nem hiányoznak a ruhatárból, akkor minden színhez...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.