Vélemények

Nézd meg, mit mondanak ügyfeleim

K Tóthné Andrea

Mezőkövesd

"Kedves itt tanuló és leendő itt tanulni vágyó Őkelmés hölgyek!

Ma a stílustanácsadáson egy teljesen új számunkra ismeretlen világ tárult elénk, megismerve Andit, aki hozott nekünk sok új színt és picit másabb stílust az életünkbe.

Aki eddig gondolkozott hogy mit miből ,milyen ruhát varjon magának annak ma megoldódott a gondja!
Saját testre szabott stílust alkotott nekünk bemutatva hogy milyen jó is a színben stílusban hozzánk illőt megtalálni.
Nagyon köszönöm Tündének, hogy ezt felajánlotta nekünk és lehetőséget nyújtott arra hogy megismerjük Andrea Tomasovszky -t.
Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Kertész Beáta

Nyíregyháza

"Minden nőnek ajánlom, hogy vegyen rész ezen a szin és stílustanácsadáson. Sok új ötletet kaptam. sikerült megtalálni a stílusomat úgy, hogy divatos de ugyanakkor egyedi is lett az öltözetem. Tudatos vásárló leszek ezután, most már tudom mi az alapruhatár, a kapszula gardrób, ezek segítségével minőségibb ruhákban járhatok mert felesleges holmit nem veszek meg. Ez a személyre szabott tanácsadás segít eligazodni, hogy a ruházat az anyagok, a fazonok harmóniában legyenek. Köszönöm szépen, nagy hasznát fogom venni."

Nagy Mariann és Kola István

Balmazújváros

"Kedves Andrea!
A lehető legjobb döntés volt Téged választani!
Egy nagyszerű embert ismertünk meg a személyedben, aki igazi profi a szakmájában!
Még biztosan találkozni fogunk!
Köszönünk mindent!! :)"

Némethné Ludnay Zuzsanna

Eger

Az Andrea által tartott szín és stílustanácsadást kötelezővé tenném minden nő számára. Hála neki és szakértelmének , utána mindenki megtalálja a neki illő ruházatot, stílust, színeket amiben tökéletesen csinosnak, magabiztosnak, és önazonosnak érezheti magát. KIHAGYHATATLAN! Hálás köszönet érte. 

Laskovics-Lengyel Krisztina

Eger

"Köszönöm a lehetőséget és a sok hasznos tanácsot, amit kaptam. Azóta tudatos vásárló lettem! Ha megtetszik egy fazonú ruha, nem állok felette órákig, hogy vajon melyik színben állna jól. Rövidebb ideig tart a vásárlás, mert már tudom milyen színű ruhákat és kiegészítőket kell keresnem az üzletekben. Nincs már bennem bizonytalanság, hogy jól áll-e valami vagy esetleg sápaszt, netán öregít. Mindezekkel időt és pénzt takarítok meg, és nem utolsó sorban magabiztosabbnak érzem magam. Köszönöm!"
Tahy Éva

Pomáz

Nagyon köszönjük Andreának a lánya - anyja szaktanácsadást, nagyon élveztük és szuper, hogy személyre szóló tanácsokat kaptunk. Odafigyelés, szakértelem.


Lengyel Mária

Szarvaskő

"Nagyon hasznos, és az öltözködés minden területére kiterjedō volt a tanácsadás.Azon színek megismerésével melyek illenek hozzánk ruhatárunkat gazdaságosan,minden alkalomra megfelelōen tudjuk összeállítani. Köszönöm"

Fidrich Barbara

Budapest

"Nagyon meg vagyok elégedve, új embernek érzem magam az új stílusommal, segítettél vásárolni, minden darab a féltve őrzött kedvencem lett, és szeptemberben újra szeretnék találkozni veled, hogy kiegészítőket és őszi téli ruhadarabokat nézzünk. :)"

Tasnádi Évi

Budapest

"Szerintem nem szégyen segítséget kérni, vagy tanulni valakitől olyan dolgokban, amikben nem vagyunk magabiztosak. Ezért ma részt vettem egy stílus tanácsadáson. Sok dolgot megtudtam a stílusokról, a színekről, az összhatásról stb. Ezeket mind igyekszem is majd beépíteni a mindennapjaimba, a ruhatáramba. A színvilágomon mindenképp érdemes lesz változtatni. :-) Ahogy pár éve a formákon változtattam sokat Kriszta segítségével, most a színeken, mintákon lesz a hangsúly. Ajánlom mindenkinek ezt a programot! Próbáljátok ki!
Szín és stílus"

Herczegh Emese

Eger

"Rendkívül hasznos és érdekes volt a mai stílustanácsadás. Andival együtt nézelődtünk, vásároltunk. Sok olyan tanácsot kaptam, aminek birtokában ezentúl tudatosabban fogok vásárolni, öltözködni, a színtípusomnak megfelelően kicsit merészebb színeket is bevállalva. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert a külső harmónia a belsőre is hat. Sok olyan "titkos" tanáccsal látott el, amit eddig nem tudtam, ergo nem is alkalmaztam."

Sike Ágnes

Felsőtárkány

"Köszönöm szépen a szuper ötleteket! Nagyon sok új dolgot tanultam! Élmény volt részt venni a szín és stilus tanácsadáson"

Csépányiné Zita

Ózd

"Köszönöm szépen a lehetőséget Kedves Andrea!A sok jó tanácsot, eligazítást színekben típusokban!Látva és tapasztalva azt,hogy Te magad is képviseled a stílust és az eleganciát!További sok Sikert kívánok!"

Tugyi Mária 

Újlengyel

"Kedves Andi!
Képzeld, még tegnap este gardrób rendezést végeztem. Nem voltam túlságosan szigorú magammal, de így is fél zsák ruhától váltam meg. Főleg a stílussal és a színekkel kapcsolatban nagyon sok új információt kaptam tőled. Korábban görcsösen ragaszkodtam ahhoz pl.., hogy a cipő és a táska azonos színű legyen. Láttam ugyan fotókon eltérő színű kiegészítőket, de nem mertem volna bevállalni, mert nem tudtam, hogy az adott szín mellé milyen másikat válasszak és az jól áll-e majd nekem. Mostantól sokkal tudatosabb leszek és kísérletezni is fogok a saját határaimon belül. A stílusműhely nekem nem csupán új információkat adott, hanem önmagam számára inspirációt, motivációt és kihívást az öltözködési stílusom kialakításában. Köszönöm a segítséged!"

Schleer Zsuzsanna

Budapest

"Köszönöm Andi a Szuper stilistanacsadó napot! Rengeteget tanultam tőled! Színekről, formakról, stilusokról, rólam. Nagyon sokat jelent nekem. Segitettél jobban megismerni magam es közelebb kerülnóm a MAGomhoz! Nagyon hiteles, stilusos nőt ismertem meg benned. Köszönöm az egyuttműködésed es az utólagos segítségedet is! Hálás vagyok neked!"

Szilvi

Nyíregyháza


"Felüdülés és megújulás. Így tudnám jellemezni az együtt töltött időt, a szín és stílus tanácsadást Andival. Nagyon élveztem, ahogy kibontakozott előttem és egyre világosabb lett, hogy milyen ruhák is állnak jól nekem. A közös vásárlás pedig a nap fénypontja volt, amikor gyakorlatba ültettük a tanultakat. A végeredmény pedig felemelő érzés volt. A környezetem döbbent ámulata, a "dejólnézelkiiiiii" effektus, ami végre meghozta az önbizalmamat és a kedvemet a stílusos öltözködéshez, a magabiztos vásárláshoz. Mindenkinek nagyon ajánlom, aki bizonytalan magával kapcsolatban, vagy nem szeret, nem tud vásárolni, és úgy érzi, hogy nincs érzéke, szeme a neki illő ruhákhoz. Andi tényleg segít!!!!:)"

Horváth Brigitta

Verpelét

"Köszönöm Andi a jó tanácsokat, amiket kaptam tőled. Utólag látom, mennyire hajlamos voltam egysíkúan öltözködni, holott körbevesznek a gyönyörű szinek! Köszi, hogy rávezettél milyen alkatomhoz illő ruhákat hordhatok, és azt is - hurrá- hogy őszintén kritizálsz, ha mégis melléfogok, remélhetőleg egyre kevesebbszer fog előfordulni, hogy okot adjak rá. Nagyon jó hangulat volt a szinválogatáson, kár hogy már túl vagyunk rajta. :) Figyelem a hírdetéseidet, ha minden összejön, találkozunk!"

T. Ildi

Budapest

"Nagyon köszönöm az anyagokat és a lehetőséget, hogy tanulhattam tőled. Felkészült, profi és használható segítséget kaptam, amiért hálás vagyok. Szuper jól éreztem magam pénteken. Az biztos, hogy mindenkinek reklámozni foglak. :-)"

 Oláh Tünde

Eger ( Őkelme varrótanfolyam háziasszonya)

"Ma is volt stílustanácsadás és ismét tudott újat mondani Andrea Tomasovszky, akinek köszönöm a tartalmas, lelkesítő és megbízható információit :-) Mindenkinek csak ajánlani tudom ;-) És a csajok is elégedettek voltak, igaz? :-) Most már ismerjük a színeinket, a stílusunkat...hajrá varrás!!!! "

Csuforné Somodi Anita

Eger


"Kedves Andrea!

Köszönöm szépen a mai napot, a szín és stílus tanácsadást! Nagyon érdekes volt.Érdekes volt látni nem csak magamon, hanem másokon is, hogy kinek milyen szín áll jól és hogy egy szín mennyire megváltoztatja az emberek arcát, mennyire tud egy szín nagyon jó vagy egy nagyon rossz választás lenni.Megmutattad, hogy az előnyös megjelenés ugyanis nem varázslat, hanem tudás, gyakorlás és motiváció eredménye.A jó megjelenés fortélyai bárki számára megtanulhatók és segítségükkel kifejezhetjük mindazt a szépséget, ami bennünk lakozik.Jól éreztem magam!  Köszönöm még egyszer!"


Demterné Bera Márta

Eger

"Kedves Andrea, csatlakozom az előttem szólóhoz,köszönjük szépen a mai napot.Mindig jó új dimenzióból megvizsgálni a dolgokat&megtapasztalni a kevesebb néha több elméletét.Az átadott információk alapján még most is kattognak a fejemben a színek😊 Hiszem hogy hasznosítani tudjuk,amit Nálad tanultunk."

Varga  Éva

Budapest

"Kedves Andi! Pár hete voltam csak nálad, de azóta gyakorlatilag lecseréltem a ruhatáramat szem előtt tartva az általad mondottakat, sőt a meleg árnyalatú melírt is kiiktattam a hajamból. :-) A hétvégi beszerzésekkel most érzem először úgy, hogy van miből válogatnom reggel a szekrény előtt állva, persze a nincs egy göncöm se felkiálltás azért sose múlik el. :-) Szóval nagyon köszönök mindent!"

Setény Karolina

Eger

"Szeretném megköszönni hogy segítettél"felruházni"egy tinit...szakmai hozzáértésed vitathatatlan...egy élmény volt!!!! "

Szeretnél te is stílusos megjelenésű lenni?