Stílustanácsadás ajándékba!


Ajándékozz önbizalmat!

Lepd meg egy stílustanácsadással azt, aki fontos számodra!

Amikor valaki megtalálja a saját stílusát, új értelmet nyernek a mindennapjai! Visszanyeri önbizalmát, újra magabiztosabban lép ki az utcára. Egy magabiztos nő olyanra is képes, amit előtte sosem. Ahhoz, hogy megismerjük önmagunkat ismernünk kell a színtípusunkat és a testalkatunkat is. A stílusos öltözködésnek  vannak  alapjai, és ezenkívül is rengeteg tanács, tipp létezik. Ebben vagyok én már 8 éve a hölgyek segítségére.Hogyan működik az utalvány megvásárlása?

Bármely szolgáltatás közül választhatsz tetszőleges címletben.  Elküldöm neked az ajándékkártyát online vagy postán, ahogyan szeretnéd, majd küldöm a bankszámlaszámomat. Magánszemélynek és cégnek is tudok számlát kiállítani.

Az ajándékkártya a vásárlástól számítva 4 hónapon belül a tanácsadás időpontját érdemes egyeztetni. Ezt az információt a megajándékozottnak majd add át! Az utalványt 6 hónapig tudja a megajándékozott felhasználni. 

Amennyiben tanácstalan vagy, hogy melyik szolgáltatást válaszd, hívj fel, vagy írj az űrlapon, és segítségedre leszek.

Tomasovszky Andrea, Tel: 70 293 47 24


Mire számíthat a megajándékozott?

Amennyiben a tanácsadáson résztvevő betartja az ott elhangzottakat, és beépíti a mindennapjaiba, sokkal nagyobb önbizalomra tesz szert. 

Elkezdi kapni a bókokat, ami eleinte szokatlan lesz, főleg, ha eddig nem kapta. Nagyon sok ügyfelem számolt be erről, hogy egész nap azt hallgatja azóta, mióta nálam járt, hogy "De jól néezel ki! "

Fokozatosan alakul át a ruhatára, és a végeredmény egy stílusos ruhatár, és egy stílusos hölgy lesz. Sok ügyfelem számolt már be az oldalamon is erről a változásról. 

   Kérem az ajándékutalványt!

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.