Te is szeretnél mindig stílusos lenni?

Van egy álmod, egy tökéletes ruhatár, egy  gardrób, ahonnan reggel csak kiveszel egy szettet, minden csodásan passzol hozzád, elindulsz és kapod a bókokat. Nincs fél órás agyalás, hogy mi a csudát vegyek fel, mert már szépen összeáll a kép, megtanulsz jól kombinálni. Az üzletekbe pedig listával indulsz,  fogod tudni milyen ruhadarabokra van szükséged, és azt is, hogy hol tudod beszerezni őket. 

Nos, ha a fentebb leírtakat szeretnéd elérni, akkor tudd, hogy jó helyen vagy, hiszen a Prémium Klubban ehhez minden segítséget megkapsz. VIDEÓKON KERESZTÜL SEGÍTÜNK NEKED a stílusfejlesztésben. Mivel tudjuk azt, hogy a STÍLUSOS ÖLTÖZKÖDÉS TANULHATÓ.

 

Hogyan történik mindez?

Eddig több, mint 11 hónapnyi ( közel 500 perc) videós anyagon keresztül, ami hétről hétre bővül. A videókhoz egy regisztrációs oldalon férsz hozzá. 

Lehetőséged van személyesen nekünk feltenni a kérdéseidet. Mivel az előfizetéshez tartozik egy közösségi oldal is, így ott biztonsággal kommunikálhatsz velünk. 

Egy zárt közösség, ahol magunk között  vagyunk, és ahol olyan hölgyekkel találkozol, akik hozzád hasonló kihívásokkal küzdenek.

Miért pont a stílustippek prémium klub?

Kolléganőmmel gondoltunk egy nagyot, és mivel mindketten ugyanazon problémával szembesültünk, hogy már nem tudjuk személyesen kiszolgálni  az ügyfeleinket,  Így jött az ötlet, hogy akkor együtt valósítsuk meg a PRÉMIUM KLUBOT, ahol videókon keresztül segítünk Téged, és minden hozzánk forduló hölgyet abban, hogy a legtökéletesebb stílusa legyen. Krisztivel nagyon szeretünk együtt dolgozni, sok-sok tudást és sok éves tapasztalatot raktunk bele a munkáinkba, videóinkba. 

Kik vagyunk mi és miért tudunk Neked segíteni?


Tomasovszky Andrea szín- és stílustanácsadó vagyok. Csak az elmúlt években több száz hölgynek segítettem, akiknek teljesen megváltozott a külső megjelenésük. Amiről beszélek, az nálam 100 %-ban működik. A ruhatáram minden egyes darabját viselem, nagyon jól kombinálható, funkcionális szettjeim vannak. A médiában is adok rendszeresen tanácsokat, interjúimat itt láthatod.

Gyergyai Krisztina 25 éve foglalkozom stílustanácsadással, kifejezetten hölgyeknek. Az ember számomra mindig az egész képet jelenti, és kiemelten fontos számomra a külső és belső összhang megtalálása. Ezen idő alatt három sikeres lányt neveltem fel, és több ezer nőnek segítettem az évek során megtalálni a harmóniát az életükben 


Miben vagyunk mi különlegesek?

1. Két tapasztalt stílustanácsadó összefogott, hogy együtt dolgozzon

2. 35 év szakmai tapasztalat összesen

3. Több ezer munkaórával a hátunk mögött

4. Magyarországon egyedülállóan 
Mit kapsz, ha csatlakozol a klubhoz?

1. Hetente új tartalmakat videók formájában, melyek tartalmazzák mindkettőnk szakmai tudását, tehát összesen 35 év alatt felhalmazott tudásanyagot kapsz! 

2. A videók felölnek minden öltözködéssel kapcsolatos témát, mint a stílusok, testalkatok, színtípusok, dress code,  beszerzési források színtípusok és stílusok szerint stb.  

3. A klubban elárulunk kulisszatitkokat is, hogyan tudod otthon tesztelni magad, hogy milyen színtípusba, valamint milyen testalkat típusba tartozol. Az eredményt beküldheted nekünk, és szívesen megnézzük.  

4. Tehát, ha nem jártál még szín-és stílustanácsadáson,  akkor is csatlakozhatsz hozzánk.

5. Ne aggódj, informatív videókkal jelentkezünk, tudjuk, hogy a rohanó világban nincs időd órás videókat megnézni. Lényegre törünk, hasznos információkkal jövünk, és minden tudásunkat átadjuk Neked!

6. Havi egy élő kérdezz-felelek adást lesz, ahol felteheted a kérdéseidet, melyeket igyekszünk legjobb tudásunk szerint megválaszolni. 

7. A zárt csoporton keresztül kereshetsz bennünket bármikor. 

8. Évi egyszeri személyes exkluzív találkozót, ahol egy kellemes ebéd keretében beszélgethetünk. 

9. BÓNUSZ!  A 10 hetes gardróbrendezés videóit is megtalálod, így bármikor elvégezheted a programot, ahogy az időd engedi. Értéke: 10.000 Ft, amit ajándékba kapsz az előfizetéshez

10. Amennyiben éves előfizetést választasz, december 30-ig online színelemzést és testalkatelemzést kapsz az előfizetéshez ajándékba. Értéke: 24.000 Ft

Mire számíthatsz, ha klubtag leszel?

A ruhatárad stílusos lesz!

Folyamatosan kapod majd a bókokat!

Tele leszel önbizalommal!

Manapság az internet és a közösségi média eláraszt minket hihetetlenül sok információval, különösen, ha a divatról és stílusról van szó. Azonban ezek az információk sokszor ellentmondásosak, és nehéz kiválasztanod, hogy mi az, ami valóban fog működni számodra. Mi gyakorló stílustanácsadók vagyunk, ismerjük a hölgyek összes öltözködéssel kapcsolatos gondját-baját. Ketten összesen több ezer munkaórát tudhatunk magunk mögött.  A mi életünk is többfunkciós, mindketten 3 gyerekes anyukák vagyunk, közben üzletasszonyok, sok napi teendővel és logisztikával. Nekünk is ehhez kell a ruhatárunkat alakítani. 

Javasoljuk, hogy nézz bele videóinkba! Így készülnek a HALADÓ KLUB VIDEÓI!

Mi a következő lépés

Válassz csomagjaink közül!

Jelenleg nem elérhető

Érdeklődni és feliratkozni lehet,  nyitás várhatóan május elején!

A fél éves előfizetés ára: 22.000/félév Ft

Ebben az esetben fél évig maradsz, utána ha van kedved, hosszabbítasz. 

Prémium tagság: 39.900 Ft/év. Kevesebb, mint egy stílustanácsadás ára. Minden prémium online szín és testalkatelemzést kap ajándékba, az előfizetéshez. Az ajándék értéke összesen 24.000 Ft


Még mindig hezitálsz?

Gondolj bele!

Az egy éves tagsághoz  online szín-és testalkatelemzést kapsz, mindössze 39.900 Ft-ért!

Van még kérdésed

 


          Eldöntöttem, csatlakozom a klubhoz!

Az űrlap kitöltése utána minden információt, belépési oldalakat a közösséghez és a videós felülethez megkapsz emailben. 

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.