Szeretnél stílusos megjelenésű lenni?

Stílustanácsadás kis csoportban vagy egyénileg

Tudtad, hogy az első benyomás a külsőnk alapján alakul ki másokban? A külsőnket pedig az jelenti, ahogyan kinézünk, vagyis az öltözködési stílusunk. Szeretnél jó megjelenésű lenni, reggelente gyorsan elkészülni? Tudni hogy mihez mit kell felvenni, milyen színek és fazonok állnak neked a legjobban? Ehhez fog hozzásegíteni a tanfolyam.

Reggelente állsz a gardrób előtt, és tanácstalan vagy, hogy mit vegyél fel?

Hidd el, ez nem csak a te problémád. Az egyik ruhádnak a színe nem tetszik, a másiknak a fazonja nem áll jó, a harmadik pedig semmilyen szempontból nem felel meg, pedig te vásároltad az összeset, vagy ritkább esetben kaptad valakitől.

Ha nem megfelelő az öltözeted, amit viselsz, kihat a közérzetedre, a magabiztosságodra, és az egész napodra. A munkahelyeden nem érzed jól magad a bőrödben, nem érzed azt, hogy ma minden sikerülhet, mert a külsőd nem tudja közvetíteni. Sokan mondják, hogy nem a külső számít. Természetesen nagyon fontos egy rendezett belső élet, de utána azt be kell csomagolnunk.

Amerikai kutatások bizonyították, hogy az emberek egymásra gyakorolt hatása 55%-ban a külső megjelenéstől függ. Ez akárhogyan is nézzük a nagyobbik rész. Utána jön csak a nonverbális kommunikációnk, és kis százalékban a mondandónk tartalma.

Ha te is szembenéztél már ezzel a problémával, hogy nem tudod, mit vegyél fel, már unod a ruháidat, új stílus szeretnél, de nem tudod, hogy milyet, van egy jó hírem számodra!

Ez a folyamat megtanulható! Hogyan?

Eljössz a stílusműhelybe, és megtanulod mindazokat az alapokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy olyan ruhatárat alakíts ki, mely minden szempontból megfelel az igényeidnek.

Mit tanulsz meg, ha eljössz?

1. Megtudod melyek a legelőnyösebb színek számodra

Miért van erre szükség? Azért mert bizonyos színektől beszürkül, vagy besárgul az arcod, más színektől viszont ragyog, olyan módon, hogy smink nélkül is nagyon jól nézel ki. Egy színanalízis segítségével megállapítható, mely színek, árnyalatok állnak neked a legjobban. A megjelenés alapja a megfelelő színű ruha viselése az arc közelében.

A színanalízis során fény derül arra is, hogy milyen hajszín a legelőnyösebb számodra, és milyen sminket viselj! Van lehetőség paróka próbára is! Különböző színek és fazonok állnak a rendelkezésre. Megmutatom azt is, hogy számodra melyik a legideálisabb rúzs szín, felrakjuk a neked legmegfelelőbbet. A színtesztre lehetőleg smink nélkül gyere!

Kapsz egy színkártyát kézzel foghatóan illetve elektronikusan is,  melynek segítségével később azt üzletekben magabiztosan tudsz vásárolni.

A színtanácsadást a legjobb szakembertől tanultam Magyarországon. A színelemzésre garanciát vállalok. Hozzám bármikor visszajöhetsz, ha szeretnéd,hogy újra nézzelek meg, természetesen teljesen díjmentesen.

2. Megtanulod, mely fazonok, amelyek legjobban kiemelnek, és melyek azok, amiket jobb, ha kerülsz az öltözködés során.

A tanácsadás személyre szabott a stílusműhelyben, tehát a te testalkatodat is kielemezzük, megmutatom hogyan emeld ki az előnyeidet, és milyen apró trükkök léteznek, melyek ismeretében jobban fogod tudni helyesen hangsúlyozni alkatodat.

3. Ha már tudod mely színeket és milyen fazonokat válassz, a hab a torán a stílus kialakítása.

Megismerkedsz a különböző stílusokkal. Egy stílusteszt segítségével közelebb kerülsz önmagadhoz, és kézhez kapod a saját riportodat. Segítek saját stílus kialakításában. Különböző stílusötleteket hallhatsz majd, melyeket megtanulhatsz alkalmazni az öltözködésedben.

4. Megismered az alapruhatár részeit

Miért jó ez? Mert az alapdarabok a ruhatár fontos részét képezik. Ezekre a darabokra tudsz építkezni, az öltözködés is sokkal egyszerűbbé válik, ha tartalmazza az alapdarabokat. Erre vonatkozóan is személyes tanácsokat fogsz kapni, milyen szempontokat tarts szem előtt az alapdarabok beszerzésénél. Ezenkívül megmutatom neked, hogyan tudod a ruhatáradat megtervezni, milyen szempontokra kell figyelni. Valamint lesz szó a kapszula gardróbról.

Milyen előnyeid lesznek, ha eljössz a stílusműhelybe?

A stílusműhely egy alaposan kidolgozott folyamatot visz végig, mely egy komplex szolgáltatás, melynek a végére teljesen összeáll benned a kép, milyen szempontokra kell figyelned a ruháid, kiegészítőid vásárlásánál, a szettek összeállításánál.

Garantáltan költséghatékonyan fogsz tudni vásárolni, tudatos vásárlóvá válsz, és nem veszel meg felesleges holmikat, és természetesen nagyobb önismeretre teszel szert. Egyszerűbbé válik reggelente a készülődés, magabiztosabb leszel a jól összeállított szettekben! Ezáltal pénzt és időt spórolsz meg magadnak, a környezeted pedig egy magabiztosabb és csinosabb hölgyet tudhat magáénak.  Ha megfogadod a tanácsokat, garantáltan hallhatod majd: " De csinos vagy, és de jól nézel ki!" mondatokat.

A stílustanácsadásra elköltött összeg nem kidobott pénz, hanem befektetés a megjelenésedbe. Feleslegesen vásárolt ruhákra sokkal több pénzt költesz, amit utána már nem teszel, hiszen megtanulod,hogy mi az igazán neked való.

Egyéb tudnivaló a stílusműhellyel kapcsolatban

 • kb. 4- 6 óra időtartamú
 • kis csoportos, 3 fő részvételével történik, vagy egyénileg, ahogy szeretnéd
 • mindenki személyre szabott tanácsokat kap
 • interaktív, folyamatosan lehet kérdezni
 • lehet saját ruhákat hozni
 • kapsz egy képes összefoglalót az elhangzottakról valamint elektronikus és nyomtatott  színkártyát
 • Smink nélkül gyere, hozz magaddal tollat és jegyzetfüzetet!
 • tudsz igényelni stílusműhely extrát, mely még ruhapróbákat is tartalmaz, tehát itt az elméletet gyakorlatba ültetjük egy közeli bevásárló központban
 • ha a stílus műhely extrát is igényled, lesz közben egy ebéd szünet
 • majd 1 óra ruhapróba (egyénileg kb. 2,5+ 1 óra a ruhapróbával együtt)
 • minden résztvevő bekerül a zárt facebook közösségünkbe, ahol további stílus ötleteket osztok meg, és ahol továbbra is bátra kérdezhet tőlem, illetve a csoport többi tagjával is beszélhet.

Stílustanácsadás Budapesten, Egerben, Miskolcon, Nyíregyházán

Igény esetén további városokban is ( lehetnek baráti társaságok, munkahelyi közösségek, egyéb. )

Gyakori kérdések:

Mikor indulnak stílusműhelyek?

Jelentkezni folyamatosan lehet, a tréningek Budapesten hetente vagy két hetente, vidéken kéthetente, vagy havonta indulnak

Milyen napon van a stílusműhely?

Mindig előzetes egyeztetés alapján történik, hétfőtől-szombatig.

Van különbség az egyéni és a csoportos tanácsadás között?

Az egyéni tanácsadás alkalmával csak veled foglalkozom, viszont a tanácsadás témája ugyanaz mindkét esetben. Amennyiben nem szeretsz idegenekkel együtt még kisebb csoportban sem részt venni egy workshopon, akkor neked az egyéni tanácsadást ajánlom. Ha pedig szereted a társaságot, a csajos programokat, akkor a csoportos a neked való. A workshop előnye, hogy végig tudod nézni a többiek színtanácsadását is, így a végére sokkal jobban megérted, és látod a színek tulajdonságait. Valamint ha különböző testalkatú hölgyek vannak jelen, akkor még abból is tudsz tanulni, amit másoknak javaslok. A csoportos tréningeken is mindenki személyre szóló tanácsokat kap. Nem általánosságban beszélek az alkatokról. Mivel többféle színtípusú és alkatú hölgy van jelen, így több információt fogsz hallani egy csoportos tréningen. A csoportokat igyekszem kis létszámban optimalizálni, hogy mindenkire elég idő jusson.

Csoportos tanácsadások fix időpontjai:


Eger, szeptember 23. 16 h  Stílusműhely ( 1 hely van)

Eger, október 5. 16 h Stílusműhely ( 3 hely van)

Nyíregyháza, október 12. 16 h Stílusműhely ( 3 hely van)

Budapest, október 15. 16 h Stílusműhely ( 3 hely van)


Kedvezmény! Ha szervezel min. 6 fős csoportot baráti társaságnak, munkahelyen, akkor te ajándékba kapod hetedikként a részvételt! ( Érvényes a vírus után)

Vélemény a stílusműhelyről

"Köszönöm Andi a Szuper stílustanácsadó napot! Rengeteget tanultam tőled! Színekről, formakról, stílusokról, rólam. Nagyon sokat jelent nekem. Segitettél jobban megismerni magam es közelebb kerülnóm a Magamhoz! Nagyon hiteles, stílusos nőt ismertem meg benned. Köszönöm az együttműködésed es az utólagos segítségedet is! Hálás vagyok neked!" Zsuzsi

Az Andrea által tartott szín és stílustanácsadást kötelezővé tenném minden nő számára� Hála neki és szakértelmének , utána mindenki megtalálja a neki illő ruházatot, stílust, színeket amiben tökéletesen csinosnak, magabiztosnak, és önazonosnak érezheti magát. KIHAGYHATATLAN! Hálás köszönet érte. N. Zsuzsa

Stílustanácsadás előtti és utáni fotók

A csoportos stílusműhely ára: 25.000 Ft/fő

Stílusműhely extra, ruhapróbával: 35.000 Ft/fő

Amennyiben egyéni tanácsadást szeretnél, ára: 45.000 Ft /fő , Ruhapróbával: 60.000 Ft/fő

A tanácsadásra pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

Amennyiben a tanácsadás után úgy érzed, hogy nem kaptál megfelelő szolgáltatást, így ha jelzed felém,  a pénzed visszafizetem.

Ha bármilyen kérdésed van, bátran felteheted!

Várlak szeretettel a stílustanácsadáson!

Tomasovszky Andrea

szín és stílustanácsadó, személyi stylist

Tel: 70 293 47 24

  Jelentkezem stílusműhelyre!

             

Itt olvashatsz bővebben rólam!