Gardróbrendezés

A gardróbrendezés során én megyek el az otthonodba, vagy te jössz el hozzám a stúdiómba több bőrönddel és átnézzük a szekrényed tartalmát, megnézzük mely ruhadarabok amelyek maradhatnak, és melyek azok, amiktől esetleg végleg meg kell válnod. A cél mindig az, hogy egy szerethető, funkcionális ruhatárat alakítsunk ki. Azok a darabokat, melyeket nagyon szeretsz, és ragaszkodsz hozzájuk, de valahogy mégsem hordod, megpróbáljuk kis ötletességgel hordhatóvá tenni. Nem a selejtezés a cél, de van amikor nem elkerülhető.

Kialakítunk szetteket, melyekről fotókat is készülnek. Rendezési elvek szerint rendezzük a ruháidat, így könnyebb lesz majd használni őket.

Megtanítalak a meglévő darabjaidat kombinálni, valamint fogunk kiegészítőket is használni. Megmutatom,hogyan tudod a kiegészítőket megfelelően beépíteni a szettjeidbe.

Listát készítünk azokról a darabokról, melyeket mindenképpen be kell szerezned.

Ahogy fentebb is írtam, nem csak olyan megoldás van, hogy én utazom hozzád, hanem ez fordítva is lehetséges, ha van kedved összepakolni a ruháidat, és úgy eljönni hozzám. Erre is volt már példa. Sok esetben ez praktikusság, időbeosztás kérdése.

A gardróbrendezés ára a stúdiómban: 12.000 Ft/óra 

Amennyiben én megyek hozzád, Budapesten: 20.000 Ft/óra

Az árak Budapest és közvetlen környezetében valamint Egerben és Nyíregyházán érvényesek. 

Tomasovszky Andrea, stílustanácsadó, személyi stylist

Elérhetőség:  andrea.tomasovszky@gmail.com

Telefon: 70/2934724

Amennyiben kérdésed van a témával kapcsolatban, itt bátran felteheted!