Stílus tréning cégeknek intézményeknekVezetőként elege van már abból, hogy kollégái nem megfelelően öltözöttek a munkahelyen? Teljesen megértem. Hosszú időt töltöttem el közszférában, és saját magam is sok ilyet tapasztaltam.  Hazai kutatások alátámasztják, hogy a dolgozókra inkább az alul öltözöttség a jellemző. Ennek oka az, hogy fogalmuk sincs milyen szabályok lehetnek business öltözködés, illetve a munkahelyi öltözködés területén.

Megoldás lehet, hogy egy tréning keretén belül elmondja a dolgozóknak elvárásait.

Esetleg formaruhát ír elő, amit be is tartat.

Amennyiben vezetőként nincs erre ideje, kérje szakember segítségét.

Higgye el, megtérül! Az emberek szívesen tanulnak, ha valaki megmutatja nekik, hogyan lehetne jobban csinálni.

Amennyiben szeretné, hogy kollégái megismerjék a professzionális üzleti megjelenéssel kapcsolatos tudnivalókat, kérjen ajánlatot!

Ha viszont egy szuper rekreációs nappal szeretné megajándékozni kollégáit, kérje a szín és stílustanácsadást szolgáltatást dolgozói számára.


A blog legfrissebb bejegyzései

Itt a nyár, ilyenkor gyakrabban utazunk, nyaralunk, kirándulunk. Felmerül a kérdés, hogyan pakolj úgy, hogy ne vidd magaddal az egész gardróbodat? Erre nagyszerű megoldás a kapszulázás. Mit is jelent ez? Azt jelenti, hogy egy kapszulán belül olyan ruhadarabokat találtok, melyek egymással jól párosíthatóak. A tudatos gardrób című...

A piros sokakból ellentétes érzelmeket vált ki, elég megosztó szín. Vagy azt hallom, hogy nagyon szeretem, vagy azt hogy nem viselek pirosat. Magabiztosságot, határozottságot, erőt sugároz.