Stílus tréning cégeknek intézményeknekVezetőként elege van már abból, hogy kollégái nem megfelelően öltözöttek a munkahelyen? Teljesen megértem. Hosszú időt töltöttem el közszférában, és saját magam is sok ilyet tapasztaltam.  Hazai kutatások alátámasztják, hogy a dolgozókra inkább az alul öltözöttség a jellemző. Ennek oka az, hogy fogalmuk sincs milyen szabályok lehetnek business öltözködés, illetve a munkahelyi öltözködés területén.

Megoldás lehet, hogy egy tréning keretén belül elmondja a dolgozóknak elvárásait.

Esetleg formaruhát ír elő, amit be is tartat.

Amennyiben vezetőként nincs erre ideje, kérje szakember segítségét.

Higgye el, megtérül! Az emberek szívesen tanulnak, ha valaki megmutatja nekik, hogyan lehetne jobban csinálni.

Amennyiben szeretné, hogy kollégái megismerjék a professzionális üzleti megjelenéssel kapcsolatos tudnivalókat, kérjen ajánlatot!

Ha viszont egy szuper rekreációs nappal szeretné megajándékozni kollégáit, kérje a szín és stílustanácsadást szolgáltatást dolgozói számára.

Motiváló előadás a stílusról, a külsőnkkel való kommunikációról! Kérjen ajánlatot!


A blog legfrissebb bejegyzései

Az alkalomhoz illő öltözködés esetenként megtévesztő is lehet, érdemes előre tájékozódni a helyszínt és a pontos programot illetően, hogy milyen alkalom amire hivatalosak vagyunk. Ugyanis mindig az ünnepélyesség fokához kell igazítani az öltözékünket. Valamint megkülönböztetünk 18 óra előtti és 18 óra utáni rendezvényeket.