Stílustanácsadás cégek és intézmények dolgozói, vezetői számáraEgy szuper rekreációs nappal szeretné megajándékozni kollégáit? Kérje a szín és stílustanácsadást szolgáltatást dolgozói számára.

Amennyiben vezetőként elege van már abból, hogy kollégái nem megfelelően öltözöttek a munkahelyen, erre van megoldás, és higgye el, teljesen megértem. Hosszú időt töltöttem el közszférában, és saját magam is sok hasonlót tapasztaltam.  Hazai kutatások alátámasztják, hogy a dolgozókra inkább az alul öltözöttség a jellemző. Ennek oka az, hogy fogalmuk sincs milyen szabályok lehetnek business öltözködés, illetve a munkahelyi öltözködés területén.

Megoldás lehet, hogy egy tréning keretén belül elmondja a dolgozóknak elvárásait.

Esetleg formaruhát ír elő, amit be is tartat.

Amennyiben vezetőként nincs erre ideje, kérje szakember segítségét.

Higgye el, megtérül! Az emberek szívesen tanulnak, ha valaki megmutatja nekik, hogyan lehetne jobban csinálni.

Abban az esetben, ha  szeretné, hogy kollégái megismerjék a professzionális üzleti megjelenéssel kapcsolatos tudnivalókat, kérjen ajánlatot!

Motiváló előadás a stílusról, a külsőnkkel való kommunikációról! Kérjen ajánlatot!

Tomasovszky Andrea

szín és stílustanácsadó, személyi és üzleti stylist


A blog legfrissebb bejegyzései

Nagyon sokan kérdezik tőlem, hogy mit viseljenek ősszel, ha tél típusok. Az üzleteket elárasztják az avar színek, vagyis az őszi falevelek színei. Ezekről a színekről azt kell tudni, hogy nagyon kevés embernek állnak jól. Valójában csak az ősz típusoknak. Az évszaktípusokról már írtam nektek korábbi bejegyzésemben.

Az alkalomhoz illő öltözködés esetenként megtévesztő is lehet, érdemes előre tájékozódni a helyszínt és a pontos programot illetően, hogy milyen alkalom amire hivatalosak vagyunk. Ugyanis mindig az ünnepélyesség fokához kell igazítani az öltözékünket. Valamint megkülönböztetünk 18 óra előtti és 18 óra utáni rendezvényeket.