Milyen volt a két stílustábor?

2023.11.28

Bízom benne, hogy  a címsorban feltett kérdésre a válasz a fotókból átjön. :) 

Évek óta terveztem veletek együtt stílustábort, és azt hiszem, hogy most jött el az ideje.  Egyből két turnussal kezdtünk csak két hónap eltéréssel. Szuper csapat volt mindkét alkalommal, és tényleg, ahol egymást támogató, nyitott hölgyek jönnek össze, fantasztikus hangulat alakul ki. 

Mindkét táborban sminkeléssel kezdtünk, arcápolás, bőrápolás és egy teljes nappali smink elkészítése volt az első délután témája. 

A sminkeklési technikák elsajátítása után önismerettel folytatódott a program. A külsőnk fejlesztése mindig összefügg a belső fejlesztésünkkel is. A belsőnkkel foglalkozni kell, rendbe kell tenni, utána következik, hogy szépen becsomagoljuk, felöltöztetjük. Kiváló előadók foglalkoztak a hölgyekkel, tartalmas délelőttöt töltöttünk együtt. 


Igyekeztem használható ötleteket átadni a lányoknak az öltözködéssel kapcsolatban. Stílustippek, alapdarabok, és egyéb más téma következett velem. Nagyon jó volt a lányokkal együtt dolgozni mindkét táborban, mert hihetetlenül nyitottak voltak. 


Hogyan pózoljunk? A témával kapcsolatban hallhattunk előadást, majd a gyakorlatban következett a fotózás. Hangulatképeket osztok meg veletek, remélem átjön mindkét tábor klassz légköre. Csodás hölgyeket ismertem meg személyesen kivétel nélkül, és újból megtapasztaltuk, milyen fontos, hogy hölgyek  tartalmas időt töltsenek együtt. 

A jövő évi stílustábort Olaszországban tervezem. Amennyiben szeretnél jönni, már jelezheted felém. 

Valamint ha Téged is érdekel a stílusos megjelenés, szeretettel várlak egyéni, páros, vagy kis csoportos stílustanácsadáson

A  blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Nyári időszakra sokféle alapdarab létezik, egyik ilyen, amit mindenkinek javaslok a fehér póló. A másik lehet egy világos vagy sötétkék hosszú vagy boka fölötti farmernadrág, de lehet egy térd fölötti farmer nadrág is.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.