Sportcipő szoknyával

2024.01.31

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik viselni is merik, főleg hosszú szoknyákkal.

Pedig elárulom, hogy a titok pont ebben van. A sneaker a legtöbb hölgy esetében hosszú vagyis maxi szoknyával lesz jó. Vékonyabb hölgyeken, amennyiben pocaknál nincs túl sok fölösleg, működik egy térd környéki szűk szoknyával is, akár farmerszoknyával. így egy teljesen sportos megjelenést mutat. 

Amire érdemes ebben az esetben figyelni, hogy ne legyen nagyon vastag a vádli, és ne legyen rövid, mert úgy összenyomja az embert. De még számukra is lehetséges maxi szoknyával viselni, mert pont a kritikus helyeken fog takarni. Nem beszélve a maxi ruháról, egy könnyű nyári maxi pamutruhával  próbáld ki először! A ruha nem vág el derékban, mint a szoknya, övet sem kötelező rárakni, így kellően fog takarni és nyújtani. 

Amire érdemes figyelni, hogy a sportcipő mindenképpen egy sportosabb megjelenést üzen, tehát nem fogjuk tudni mindenhová felvenni. Az öltözékünknek üzenete van, így az ilyen jellegű szettek hétköznapi bevásárlós, játszóteres, laza könnyű szettek. Viszont egy cipőváltással, akár egy táska váltással már mást üzen az outfitünk, tehát adott esetben tartsunk magunknál egy másik cipőt és táskát, ezeket átcseréljük, és teljesen alkalmas egy másik eseményen való megjelenésre. 

Amennyiben kedvet kaptál kipróbálni a ruhás, szoknyás szettjeidet sneakerral, mindenképpen azt javaslom, hogy egy bázis cipővel kezd. A bázis cipő azt jelenti, hogy egy színű, és könnyen illeszthető a ruhatáradba. Ilyen lehet egy fehér vagy fekete sneaker. 

Ha szeretnél többet tudni a bázis ruhadarabokról, mit mivel érdemes viselni, hogyan építsd fel a ruhatáradat, úgy szeretettel látlak egy stílustanácsadáson. 

Már tavaly ősszel megfogalmazódott bennem, hogy a következő évben a stílustáborokat Olaszországban szervezem. Hogy miért? Nem tudok rá racionális választ adni, nyilván mert szeretem az országot, mert óriási élmény minden egyes alkalommal ott lenni, és óriási élmény a tengerparton fotókat készíteni. Szerettem volna ezeket az élményeket másokkal is...

A ceruza szoknya egy örök darab, nincs olyan hölgy, akinek legalább egy darab ne lenne a gardróbjában, de van akinek egy tucat is van, minden színben. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan viseljük, milyen felsővel vesszük fel és milyen cipővel. Természetesen a variálhatóság itt is a végtelen, én most saját példámon mutatok jó és rossz...

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.