Színtanácsadás


A színtanácsadás alkalmával megtudod, hogy melyek a legelőnyösebb színek számodra.

Miért van erre szükség?

Azért mert bizonyos színektől beszürkül, vagy besárgul az arcod, más színektől viszont ragyog, olyan módon, hogy smink nélkül is nagyon jól nézel ki. Egy színanalízis segítségével megállapítható, mely színek, árnyalatok állnak neked a legjobban. 100 db színes kendővel figyelem meg, hogyan reagál az arcod az egyes színekre. A színteszt mindig nagyon látványos, és az eredmény magáért beszél, amit Te is látni fogsz.

A megjelenés alapja a megfelelő színű ruha viselése az arc közelében.

Egy jó szín viselése esetén sokkal fiatalabbnak tűnsz, akár 5-10 évet is letagadhatsz, főleg ha ez alapján választod ki  a hajszínedet és sminkszínedet.

A színanalízis során fény derül arra is, hogy milyen hajszín a legelőnyösebb számodra, és milyen sminket viselj!

Megnézem, hogy az arcformádhoz milyen frizura és szemüvegkeret illik a legjobban.

Kapni fogsz egy színkártyát kézzel foghatóan és elektronikusan is, melynek segítségével később azt üzletekben magabiztosan tudsz vásárolni.

A színtanácsadást a legjobb szakembertől tanultam Magyarországon. A színelemzésre garanciát vállalok. Hozzám bármikor visszajöhetsz, ha szeretnéd,hogy újra nézzelek meg, természetesen teljesen díjmentesen.

Egyéni színtanácsadás ára: 22.000 Ft/fő

Csoportos színtanácsadás ára: 15.000 Ft/fő ( min. 3 fő)

Időtartam egyéni esetében: 1-1,5 óra (Ez mindig függ a kérdések mennyiségétől stb.)

A csoportos esetében kb. 3-4 óra ( szintén függ attól,hogy hány fő van)

A színtanácsadás helyszínei: Budapest, Eger

További helyszínek is lehetségesek  csoportok jelentkezése kapcsán. Munkahelyi, baráti társaságok esetén a helyszínre utazom, ha elegendő a létszám. Ez függ a távolságtól, mindig egyéni egyeztetés szükséges.


      Jelentkezem színtanácsadásra!