Színtanácsadás


A színtanácsadás alkalmával megtudod, hogy melyek a legelőnyösebb színek számodra.

Miért van erre szükség?

Azért mert bizonyos színektől beszürkül, vagy besárgul az arcod, más színektől viszont ragyog, olyan módon, hogy smink nélkül is nagyon jól nézel ki. Egy színanalízis segítségével megállapítható, mely színek, árnyalatok állnak neked a legjobban. 100 db színes kendővel figyelem meg, hogyan reagál az arcod az egyes színekre. A színteszt mindig nagyon látványos, és az eredmény magáért beszél, amit Te is látni fogsz.

A megjelenés alapja a megfelelő színű ruha viselése az arc közelében.

Egy jó szín viselése esetén sokkal fiatalabbnak tűnsz, akár 5-10 évet is letagadhatsz, főleg ha ez alapján választod ki  a hajszínedet és sminkszínedet.

A színanalízis során fény derül arra is, hogy milyen hajszín a legelőnyösebb számodra, és milyen sminket viselj! A színtesztre lehetőleg smink nélkül gyere! Van lehetőség paróka próbára is! Különböző színek és fazonok állnak a rendelkezésre.

Megnézem, hogy az arcformádhoz milyen frizura és szemüvegkeret illik a legjobban.

Fogsz kapni egy színkártyát kézzel foghatóan és elektronikusan is, melynek segítségével később azt üzletekben magabiztosan tudsz vásárolni. Ezenkívül kapsz még tőlem egy összefoglalót a hajszínekre és sminkszínekre vonatkozóan.

A színtanácsadást a legjobb szakembertől tanultam Magyarországon. A színelemzésre garanciát vállalok. Hozzám bármikor visszajöhetsz, ha szeretnéd,hogy újra nézzelek meg, természetesen teljesen díjmentesen.

Színtanácsadás ára: 25.000 Ft/fő

RAPID SZÍNTANÁCSADÁS MOST FÉL ÁRON: 12.500 FT/FŐ, IDŐTARTAM: 30 PERC

EGER, SZEPTEMBER 22.

BUDAPEST, SZEPTEMBER 29.

Időtartam: 1,5-2 óra (Ez mindig függ a kérdések mennyiségétől is)

A színtanácsadás helyszínei: Budapest, Eger

További helyszínek is lehetségesek  csoportok jelentkezése kapcsán. Munkahelyi, baráti társaságok esetén a helyszínre utazom, ha elegendő a létszám. Ez függ a távolságtól, mindig egyéni egyeztetés szükséges.


      Jelentkezem színtanácsadásra!

Ahol már találkozhattál velem