Online stílustanácsadás


Nem tudsz részt venni egy személyes tanácsadáson?

Ez most már nem lehet gond. A probléma orvosolható az online konzultációval.

Ha külföldön élsz bárhol a világon és magyar az anyanyelved, és magyar nyelven szeretnél stílustanácsadást igényebe venni, akkor ez egy jó lehetőség számodra. Ha Magyarországon élsz, és egyetlen olyan városba sem tudsz eljutni, ahol tartok workshopokat, akkor számodra is megoldást jelent az online konzultáció.


A konzultáció ugyanazt tartalmazza, mint a személyes tanácsadás vagyis  a stílusműhely. Tehát színelemzés, testalkatelemzés, stílus tanácsok és alapdarabok. A színelemzés esetében sok fotót fogok bekérni meghatározott szempontok szerint.

Ha kéred az online konzultációt, lehetőséged van a későbbiekben teljesen díjmentesen bármelyik workshopomra eljönni, és soron kívül megnézem a színeidet élőben. A konzultáció után kapsz egy képes összefoglalót az elhangzottakról.

Neked való az online tanácsadás, ha

  • annyira elfoglalt vagy, hogy a közeljövőben nem fogsz tudni eljutni személyes tanácsadásra
  • nagyon messze vagy,  és a távolság miatt nem tudsz eljutni
  • hajlandó vagy fotókat átküldeni nekem megadott szempontok szerint magadról ( ettől nem kell tartani, szelfiben vagy tükör előtt is lehet majd fotózni magadat)

Mi történik az online konzultáción?

  • Megtudod, hogy mely színek állnak a legjobban neked, milyen ékszereket viselj, és milyen hajszín és fazon fog a legjobban állni neked.
  • A testalkatodat pontosan kielemezzük, és megmutatom, hogy milyen szabásvonalak a legelőnyösebbek, és melyeket jobb elkerülnöd.
  • Kiegészítők viselésére is fogok tippeket mutatni neked.
  • Egy stílusteszt kitöltésével megtudod,hogy mely stílus áll hozzád a legközelebb.
  • Meg fogod látni, hogy milyen jellemzői vannak a különböző öltözködési stílusoknak, és kiválasztjuk a neked megfelelőt, melyben a stílusteszt is fog segíteni.
  • Megmutatom, hogyan tudod elérni, hogy könnyen tudj stílusos szetteket összeállítani minden körülmények között.
  • A stílustanácsadás után van lehetőség plusz egy órás gardróbrendezést kérni a kamerán keresztül, ahol átnézzük a szekrényed tartalmát, és javaslatokat teszek a ruhadarabokkal kapcsolatban, melyiket mivel viseld, esetleg melyektől érdemes végleg megválnod.

Gyere a facebook közösségünkbe a "Jól nézek ki" zárt csoportunkban, ahol már több ezer hasonló érdeklődésű hölgy van jelen, és rengeteg stílusötlet és tipp lesz számodra elérhető.

Ki vagyok én, miért válassz engem? Az elmúlt években több száz hölgynek segítettem az egyéni stílusfejlesztésben, akiknek a külsejét lépten-nyomon dicsérik.

Itt olvashatsz bővebben rólam!

Az online konzultáció ára: 30.000 Ft ( kb. 2, 5 óra)

A plusz egy órás gardróbrendezéssel együtt: 40.000 Ft

Egyéb stíluskonzultáció eseményre, állásinterjúra: 10.000 Ft/óra

Amennyiben mégis a személyes tanácsadást választod, a részleteket itt találod!

Ha bármilyen kérdésed van, az űrlapon keresztül bátran felteheted!

Várlak szeretettel a konzultációra!

Tomasovszky Andrea, szín és stílustanácsadó, személyi stylist

                 Jelentkezem online stílustanácsadásra

                    Itt olvashatsz többet rólam!

A blog legrissebb bejegyzései

Sokféleképpen tudtok változatosan és stílusosan öltözködni. Például lehet a szivárvány összes színében blézered, és sok-sok fehér pólód. Tünde világos típusként ( világos nyár típus, de szeret néhány világos tavasz színt is) a klasszikus öltözködési stílust preferálja, így nála a blézer nagyon gyakran a szett része. Mivel Angliában él, az esős...

Sokaknak nap, mint nap igazi kihívást jelent az öltözködés. Egyesek éveken keresztül kísérleteznek különböző stílusokkal, színekkel, azonban egy idő után rájönnek arra, hogy a kiválasztott ruhadarabok nem igazán tükrözik vissza a személyiségüket. Ha Te is régóta keresed az utad a ruházkodás terén, és szeretnéd végre megtalálni az irányvonaladat,...