Online stílustanácsadás


Nem tudsz részt venni egy személyes tanácsadáson?

Ez most már nem lehet gond. A probléma orvosolható az online konzultációval.

Ha külföldön élsz bárhol a világon és magyar az anyanyelved, és magyar nyelven szeretnél stílustanácsadást igényebe venni, akkor ez egy jó lehetőség számodra. Ha Magyarországon élsz, és egyetlen olyan városba sem tudsz eljutni, ahol tartok workshopokat, akkor számodra is megoldást jelent az online konzultáció.


A konzultáció ugyanazt tartalmazza, mint a személyes tanácsadás vagyis  a stílusműhely. Tehát színelemzés, testalkatelemzés, stílus tanácsok és alapdarabok. A színelemzés esetében sok fotót fogok bekérni meghatározott szempontok szerint.

Ha kéred az online konzultációt, lehetőséged van a későbbiekben teljesen díjmentesen bármelyik workshopomra eljönni, és soron kívül megnézem a színeidet élőben. A konzultáció után kapsz egy képes összefoglalót az elhangzottakról.

Neked való az online tanácsadás, ha

  • annyira elfoglalt vagy, hogy a közeljövőben nem fogsz tudni eljutni személyes tanácsadásra
  • nagyon messze vagy,  és a távolság miatt nem tudsz eljutni
  • hajlandó vagy fotókat átküldeni nekem megadott szempontok szerint magadról ( ettől nem kell tartani, szelfiben vagy tükör előtt is lehet majd fotózni magadat)

Mi történik az online konzultáción?

  • Megtudod, hogy mely színek állnak a legjobban neked, milyen ékszereket viselj, és milyen hajszín és fazon fog a legjobban állni neked.
  • A testalkatodat pontosan kielemezzük, és megmutatom, hogy milyen szabásvonalak a legelőnyösebbek, és melyeket jobb elkerülnöd.
  • Kiegészítők viselésére is fogok tippeket mutatni neked.
  • Egy stílusteszt kitöltésével megtudod,hogy mely stílus áll hozzád a legközelebb.
  • Meg fogod látni, hogy milyen jellemzői vannak a különböző öltözködési stílusoknak, és kiválasztjuk a neked megfelelőt, melyben a stílusteszt is fog segíteni.
  • Megmutatom, hogyan tudod elérni, hogy könnyen tudj stílusos szetteket összeállítani minden körülmények között.
  • A stílustanácsadás után van lehetőség plusz egy órás gardróbrendezést kérni a kamerán keresztül, ahol átnézzük a szekrényed tartalmát, és javaslatokat teszek a ruhadarabokkal kapcsolatban, melyiket mivel viseld, esetleg melyektől érdemes végleg megválnod.

Gyere a facebook közösségünkbe a "Jól nézek ki" zárt csoportunkban, ahol már több ezer hasonló érdeklődésű hölgy van jelen, és rengeteg stílusötlet és tipp lesz számodra elérhető.

Ki vagyok én, miért válassz engem? Az elmúlt években több száz hölgynek segítettem az egyéni stílusfejlesztésben, akiknek a külsejét lépten-nyomon dicsérik.

Itt olvashatsz bővebben rólam!

Az online konzultáció ára: 30.000 Ft ( kb. 2, 5 óra)

A plusz egy órás gardróbrendezéssel együtt: 40.000 Ft

Online stílustanácsadás 2 fő részére: 20.000 Ft/fő

Egyéb stíluskonzultáció eseményre, állásinterjúra: 10.000 Ft/óra

Amennyiben mégis a személyes tanácsadást választod, a részleteket itt találod!

Vélemények az online stílustanácsadásról:  ( A szín és stílus facebook oldalon is olvasható)

"Most vettem részt Online szín és stílus tanácsadàson, a szolgáltatás Profi, Andi nagyon kedves, inspiráló nő, azonnal reagált minden megkeresésemre, közvetlen, rugalmas, alapos, mindenre kiterjedő figyelemmel ad tanácsot, vezet be a stílusos megjelenés rejtelmeibe. Csak egy dolog miatt vagyok csalódott,hogy eddig hogy maradhatott ez ki az életemből!? ☺️" Melinda

"Bátortalanul indulva mégis nagyon jóleső izgalommal vettem rá magam, hogy elmenjek egy kiscsoportos stílustanácsadásra. Ki is néztem egy időpontot, ami végül "sajnos" nem lett jó, így online tanácsadáson vettem részt. A személyes tanácsadásról már voltak elképzeléseim, de hogy online? :)
Nagyon jó tapasztalat volt! Egyrészt választ kaptam olyan kérdésekre, amelyek már korábban megfogalmazódtak bennem: milyen fazonok, milyen színek állnak jól nekem? De ennél sokkal többet kaptam: teljes odafigyelést, teljes elfogadást és válaszokat minden, még a "cikis" kérdésekre is. :) Továbbá tanácsokat kiegészítők, smink és frizura tekintetében.
Később - néhány napja - részt vehettem még egy személyes színtanácsadáson, ami teljesen megerősítette az online tanácsadás pontosságát! Nagyon jó volt személyesen is találkozni és a próbák közben, beszélgetni arról, hogy mennyire különbözőek vagyunk (stílus, alkat, stb.) de mindannyian megtalálhatjuk azt, ami jól áll, és amiben jól érezzük magunkat!
Hátra van még a közös vásárlás, de addig is mindezt: köszönöm! :) " Julcsi

Ha bármilyen kérdésed van, az űrlapon keresztül bátran felteheted!

Várlak szeretettel a konzultációra!

Tomasovszky Andrea, szín és stílustanácsadó, személyi stylist

                 Jelentkezem online stílustanácsadásra

                    Itt olvashatsz többet rólam!

A blog legrissebb bejegyzései

Hogy öltöztél évekkel ezelőtt? Mi alapján? Mi volt a vezérelved az öltözködésedben?

Paróka próba

2020.11.29

Hölgyek esetében sokszor a legnagyobb kérdés, hogy milyen legyen a hajszín. Melyik lenne a legideálisabb, mely színnel lenne a legharmonikusabb a megjelenés. A színteszt során erre is választ kapunk. Amikor kiderül a színkendőzés során egy személyről a színtípusa, akkor pontosan meg lehet mondani azt is,hogy milyen hajszín állna a legjobban.

Fontosnak tartom előre elmondani, hogy a trendek jönnek mennek. Véleményem szerinte sokkal fontosabb a stílusunk építése, mint a trendek követése. Viszont a trendek pontosan alkalmasak arra, hogy új dolgokat csempésszünk a ruhatárunkba. És amikor az aktuális trend éppen megfelel a stílusunknak és ízlésünknek, akkor nyert ügyünk van. Ebben az...