Rólam

"Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem hogy emlékeznek rád." Giorgio Armani
Hogyan jutottam el egy reál és egy humán diplomával a rendezvényszervezéstől a stílustanácsadásig? Megpróbálom röviden összefoglalni:

A divat, ruhák, textilek, szabásvonalak, színek kavalkádjában nőttem föl, hiszen édesanyám - egy francia cég magyarországi üzemének, mely egyedi ruhák készítésével foglalkozott egyik vezetőjeként - ebben a szakmában dolgozott... akkoriban nyugatra... Ez nekem, a kislánynak azt jelentette, hogy igényes, egyedi ruhákban járhattam, ami Magyarországon ritkaságnak számított (valójában ma is az...) És minden érdekelt, a szabásvonalak, színek, fazonok. Folytonosan különböző szetteket kreáltam, divatlapokat olvastam.

Aztán jöttek a szakmai évek, ahol egyre csak abba futottam bele, hogy a nők mennyire nem érzékelik, hogy egy-egy alkalomhoz, rendezvényre milyen öltözéket illene fölvenniük, de főleg azt, hogy mi az, ami jól állna nekik. Eleinte csak hobbiból foglalkoztam tanácsadással, de később megérett bennem, hogy arra áldozzam az időmet és energiámat, amit ilyen szeretettel tudok végezni, és amire érzem, hogy tehetségem van.

Az elgondolást tettek követték: beiratkoztam az első képzésre. Ez egy olyan hivatás, amit - ha komolyan veszem az ügyfeleimet - nem lehet kipipálni, hogy megvan a papírom, enyém a tudás, hátradőlhetek. Fontos a folyamatos tanulás, nyitottság. Továbbra is részt veszek a szakmai konferenciákon, képzéseken, hogy a lehető legprofibb segítséget tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak, azaz Neked.

Nagyon szeretem az ügyfeleimet. Csupa értékes, változásra nyitott és elszánt nő és férfi, akik készek kísérletezni, készek újat tanulni önmagukról, akiknek abban segíthetek, hogy szebbek, sikeresebbek legyenek, és jobban el tudják fogadni önmagukat. Nagyon hálás feladatom van!

Célom, hogy ráérezz arra, hogy nem csak a szavaiddal és gesztusaiddal kommunikálsz, hanem a külsőddel is. Én abban segítelek, hogy a külsőddel is jól tudj kommunikálni és tudd, hogy mihez mit vegyél föl, milyen alkalomra hogyan öltözz.

Nem átalakítalak, és nem egyszeri élményt nyújtok Számodra, utána pedig utadra engedlek, hanem megtanítom Neked, hogyan legyél a saját magad stylistja. Működő dolgot tanítok, erről az ügyfeleim is szívesen mesélnek, olvasgass bele a véleményeikbe!

Izgalommal várom a napot, amikor Téged is megismerhetlek személyesen, és együtt lehetünk részesei ennek a kalandnak: a felfedező útnak a színeid, alkatod, ruháid birodalmába.

Tomasovszky Andrea  szín és stílustanácsadó, személyi stylist


Végzettségeim:

pedagógus, külgazdasági közgazdász, kulturális menedzser

Jelenleg: Nemzeti Közszolgálati Egyetem: nemzetközi protokoll szakirány

Ahol a szakmát tanultam:  Mod' Art International Hungary (szín és stílustanácsadó) Central Médiaakadémia (stylist), illetve gyakorlati personal stylist képzés
Your Website Title

Az én stílusom: a klasszikus és időtlen stílus, letisztult darabok,  valamint szeretem az extravagáns megoldásokat, kiegészítőket is, csak mértékkel.

            Itt tudod felvenni velem a kapcsolatot!