Közös shopping túra


A közös vásárlás lényege, hogy együtt megyünk el vásárolni számodra megfelelő ruhadarabokat. Ilyen alkalomkor jó,hogy ha van egy lista, és célirányosan tudunk haladni. Természetesen legjobb,ha megelőzi a gardróbrendezés, és akkor már látod,hogy mire van szükséged. Ha nincs kifejezett célod, csak egyszerűen új ruhákat szeretnél, csak nem tudod,hogy mit, és szeretnéd magad rám bízni, akkor is lehetséges a vásárlás.

Minden esetben előre egyeztetünk, én ismerem az üzletek kínálatát, a neked legmegfelelőbb helyekre fogunk menni.

Mi az amire számíthatsz  a közös vásárlásnál?

  • A stílusodhoz, alkatodhoz, színtípusodhoz megfelelő ruhákat fogok mutatni
  • Megpróbálunk kicsit a megszokott sémákból kilépni
  • Nem fogok olyan ruhát rád erőltetni, ami nem te vagy, ami nagyon távol áll a személyiségedtől

Ha csak próbálgatni szeretnél, és nem feltétlenül vásárolni, az is lehetséges, de akkor érdemes megnézned a stílultalálkozó csomagot is.

A közös shopping ára:

Budapesten: 25.000 Ft / 3-4 óra

vidéken: 5000 Ft/óra

külföldön: egyeztetés szerint

A költségekhez esetenként km költség is járul, ez mindig egyéni megállapodás kérdése


Ügyfél vélemény

"Felüdülés és megújulás. Így tudnám jellemezni az együtt töltött időt, a szín és stílus tanácsadást Andival. Nagyon élveztem, ahogy kibontakozott előttem és egyre világosabb lett, hogy milyen ruhák is állnak jól nekem. A közös vásárlás pedig a nap fénypontja volt, amikor gyakorlatba ültettük a tanultakat. A végeredmény pedig felemelő érzés volt. A környezetem döbbent ámulata, a "dejólnézelkiiiiii" effektus, ami végre meghozta az önbizalmamat és a kedvemet a stílusos öltözködéshez, a magabiztos vásárláshoz. Mindenkinek nagyon ajánlom, aki bizonytalan magával kapcsolatban, vagy nem szeret, nem tud vásárolni, és úgy érzi, hogy nincs érzéke, szeme a neki illő ruhákhoz. Andi tényleg segít!!!!:)"

Jelentkezem közös shoppingra!