Iratkozz fel a blogbejegyzésekre!

Úgy éreztem a téma megér egy bejegyzést, mivel az utóbbi időben elég sok olyan vendég volt nálam, akik előtte online tesztet töltöttek ki. Szinte kivétel nélkül pontatlan volt az online teszt, és nem valós eredményt adott. Mivel ezt ők is érezték, és utána sem tudták eldönteni,hogy milyen színtípusba tartoznak, így felkerestek. A hölgyek többsége...

Mindig nagy kérdés a hölgyek számára, hogy milyen színű rúzst használjanak. Sokan azért nem használnak, mert még nem találták meg a megfelelő színt. Igazából nem is tudják,hogy melyik szín állna jól. Természetesen a száj formája is meghatározó, ha rúzsozni szeretnénk, és valóban van olyan formájú száj, amihez inkább a szájfény áll jól, és...

Még nem lábaltunk ki a télből és még mindig aktuális, hogy milyen télikabátot válasszunk magunknak. Sokféle textúra, sokféle fazon van, a trend is sokszínű. A műsorban igyekeztem néhány hasznos tippet is adni. Az 53. perc 30 mp-nél kezdődik. Itt tudod megnézni.

Stílusteszt

2022.01.14

Tegyél fel néhány kérdést magadnak, vizsgáld felül, van vajon szükséged arra, hogy változtass a külsődön?

Talán sokan nem tudjátok, így gondoltam, megér egy bejegyzést az, hogy tisztázzam, én több helyen is dolgozom az országban. Az állandó bázisom viszont Budapesten van, ahol a színtanácsadást tartom. Ezen kívül Egerben és Nyíregyházán is dolgozom, mindhárom helyen tartok szín és stílustanácsadást.

Ezernyi kérdésed van az öltözködéssel kapcsolatban? A gardróbod tele, mégis azt mondod, hogy nincs mit felvenned?

A stílusos megjelenés egy tanulható folyamat. Olyan, mint a finom ételek elkészítése. Van akinek jó érzéke van hozzá, és receptek nélkül is könnyen elkészít valamit, van akinek eleinte nehezebben megy, receptekből tanul főzni.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.