Nyári alapdarabok kiegészítve

2023.08.31

Nyári időszakra sokféle alapdarab létezik, egyik ilyen, amit mindenkinek javaslok a fehér póló. A másik lehet egy világos vagy sötétkék  hosszú vagy boka fölötti farmernadrág, de lehet egy térd fölötti farmer nadrág is.

A rövid nadrág, ami comb középig ér, vagy attól rövidebb, utcai viseletre nem alkalmas, tartsuk meg a nyaralásra, strandokra. 

Egy térd fölötti nadrágot viszont be tudunk építeni az utcai viseletben, ehhez hoztam most példákat, amikor alapdarabokat egészítünk ki. Én személy szerint szeretek az alapdarabokkal játszani, mert izgalmas, ezer arca lehet ugyanannak a szettnek a különböző kiegészítőkkel. A farmernadrág egy vékony laza fehér selyem inggel is kitűnő választás, ha éppen nincs kánikula. A színes övek, kimonók, színes táskák izgalmasság teszik az outfitet.

Ruhatárunk alapdarabjai minden évszakban tökéletesen kombinálhatóak, és nem hiányozhatnak a gardróbunkból. Amikor azt érzed, hogy nem tudsz kombinálni, nincs mit felvenni bizonyos ruhadarabokhoz, akkor valószínű, hogy az alapdarabok hiányoznak a gardróbodból. Az alapdarabokat a te egyéniségedhez igazítva,   színtípusod és testalkatod, valamint életviteled  alapján kell beszerezni. Amire figyelj, hogy az alapdarabok nem mintásak, egyszínűek, bázis színűek, és minden esetben jól variálhatóak legyenek.

Szeretnél további stílusötleteket kapni személyre szabva? Jelentkezz be stílustanácsadásra!

A  blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

A ceruza szoknya egy örök darab, nincs olyan hölgy, akinek legalább egy darab ne lenne a gardróbjában, de van akinek egy tucat is van, minden színben. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan viseljük, milyen felsővel vesszük fel és milyen cipővel. Természetesen a variálhatóság itt is a végtelen, én most saját példámon mutatok jó és rossz...

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.