A magabiztosság titka

2017.09.25

Számtalanszor előfordul az életünkben az, hogy valahová csak elrohanunk,  csak felkapunk valamit, és a végeredmény katasztrofális. Ha nincs idő átgondolni, hogy mi legyen az aznapi szett, a következmény sokszor a rossz közérzet, és persze a magabiztosság hiánya. Ahhoz, hogy ez ne forduljon elő, fontos egy olyan ruhatár felépítése, amiben minden alkalomra megtaláljuk a nekünk megfelelő ruházatot, és szetteket.

Vannak testi adottságaink, és ha valaki nem használja ki a benne rejlő lehetőségeket, még akkor sem fog jól kinézni, ha adottságainál fogva ez releváns lenne. Nézzük egy példán keresztül. Szveti vékony homokóra alkat, 97,67,97-es mell, derék, csípő bőséggel. Teljesen ideális, magassága 169 cm.

Nézzük őt először előnytelen outfitben.

A homokóra alkatra jellemző a vékony derék, illetve a derék és csípő közötti 30 cm megléte. Ebben az esetben nagyon előnytelen ha a derékvonal nincs kiemelve, el van rejtve. Ilyenek az egyenes szabású bő felsők. A másik dolog, hogy élénk tavasz típusról lévén szó, rossz választás a világos szürke, amiben teljesen eltűnik, főleg smink nélkül.

A saját színeiben, és fazonjaiban viszont életre kell. Nem beszélve a stílusról. Közben nem volt fodrásznál, csak egy kis rúzst tett fel, kiengedte a haját, és válogattunk hozzá illő darabokat. Ha sikerül felépítened egy hozzád illő ruhatárat, akkor bármikor fel tudsz öltözni úgy, hogy jól érezd magad a bőrödben. :)

Szerző: Sz&S

Ha bizonytalan vagy, hogy mi áll jól neked, akkor keress meg, szívesen segítek!

Szeretnéd megkapni a legújabb blogbejegyzéseket, és értesülni az újdonságokról, akciókról? Ha igen, iratkozz fel rá!

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.