Egy olaszországi utazás fotói 3. rész

2023.05.31

A zöld szín nagy kedvenc

Az egyik kedvenc színem a zöld. A középzöldnek van egy olyan árnyalata, melyet több színtípus is biztonsággal használhat.  Nyilván, ha nagyítóval nézzük, nem így van, de be kell kalkulálni az üzletek adta kínálatot, és még mindig lehet megfelelő kiegészítőkkel korrigálni. A fotón a két barátnőm tél típusok, számukra jöhettek a zöld ruhához a kissé csillogós vagy kontrasztosabb kiegészítők. 

Az alapszíne a virágos ruhának is ugyanaz a zöld, csak a minták színesebbé, vidámabbá teszik a ruhát. Az egyenes szabású ruha homokóra testalkaton övvel jól mutat. A gyöngysor szépen nyújt, és ad egy finom kontrasztot és eleganciát a szettnek. A derékban vágott ruha, mely A vonalban van szabva, körte alkatoknak kedvező. 

A türkiz és a zöld együtt

A türkiz nagyon jól mutat együtt a zölddel. Ez így egymás mellett is látszódik. Akár a zöld szín ki lehet vele egy szetten belül is egészíteni. 

A türkiz a sárgával is jól mutat

Mutatom a türkiz ruhát csak önállóan is. Nekem a sárga kiegészítőre és a gyöngyre esett a választásom Az egyenes szabás a körtéknek is jó, de öv kell hozzá.  Körte testalkatnak a gyöngy előnyösebb dupla sorosan, mint hosszan. A sneaker és a csatos öv pedig sportossá, lazává teszi a szettet. A gyöngysor belefér a sportos szettbe is, de magas sarkúval és elegáns táskával  más hatást fog kiváltani. 

A blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Nyári időszakra sokféle alapdarab létezik, egyik ilyen, amit mindenkinek javaslok a fehér póló. A másik lehet egy világos vagy sötétkék hosszú vagy boka fölötti farmernadrág, de lehet egy térd fölötti farmer nadrág is.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.