Iratkozz fel a blogbejegyzésekre!

Amikor az ünnepi öltözékre gondolunk, önkéntelenül is néhány szín jut az eszünkbe. Az arany, ezüst, piros, fenyőzöld, fehér, fekete, sötétkék és minden ami csillog. Textúrákban a selyem, bársony, fényes, csillogós anyagok. Természetesen bármit felvehetünk az ünnepekkor, ez nem előírás, inkább egy ötlet, tipp, amivel ünnepi szetteket kreálhatunk.

Élményfotózásunkat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik a szürke hétköznapokból kiszakadva szeretnének megélni egy olyan napot, ami igazán feltölti és rekreálja őket. Minden hölgy vágyik arra, hogy legyen olyan nap az életében amikor a teljes figyelem középpontjában van.

A világos tavasz típus bőre világos színű, barackos árnyaltú, szeme világos, lehet kék vagy zöld, de élénk, haja aranyszőke, vagy eper szőke.

A világos nyár bőre világos, porcelán, vagy hideg rózsaszínes bézs, haja hamvasszőke, világos barna, vagy világos szürke. Szeme világos kék, vagy világos zöld vagy világos szürke.

A lágy nyár típus bőre világos bézs vagy elefántcsont, haja hamvas barna vagy hamvas szőke, szeme szürkés kék, szürkés zöld, vagy nem túl sötétbarna.

A hideg nyár típus bőre világos, kicsit rózsaszínes, de lehet sárgás is, haja hamvasszőke vagy hamvas barna, szeme szürkéskék vagy szürkészöld, soha nem élénk.

A Magyar Demokrata Hetilap készített velem interjút, melyet itt olvashattok.

Ki ne szeretne utazni? Biztosan van olyan is, de én nem tartozom közéjük. Élvezem, ha megismerhetek különböző tájakat és embereket. Olaszországi utazásom során két tél típusú barátnőmmel sok-sok szettet fotóztunk be, melyekből most megmutatok nektek néhányat. Mivel egyikünknek sem 90-60-90 a mérete, így nem modell fotókat fogtok látni,...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.