Online stílusklub
Ezernyi kérdésed van az öltözködéssel kapcsolatban?

Szeretnél stílusosabban öltözködni?

Az online stílusklubban megkapsz minden segítséget,hogy ez megvalósuljon!

Én leszek a stylistod, és segíteni foglak!


Hogyan történik mindez?

Videós anyaggal

Sok-sok videós anyag áll rendelkezésedre, azért, hogy megtanuld az apró trükköket, testalkati jellemzőket. Rengeteg témával kapcsolatban készítettem már videókat, így nagyon széles és tartalmas anyagot tudsz megnézni.

Itt a klubban saját stílusprofilt építhetsz!


Házi feladatokkal

Egy egész évre való házi feladatot elkészítettem, melyeket megtalálsz, és saját tempódban haladhatsz. A feladatok során észrevétlenül megcsinálsz egy gardróbrendezést. A feltöltött szetteket javítom, így folyamatosan tudsz fejlődni. Megtanulod,hogy mit mivel párosíts, milyen kiegészítőket használj, Hogyan állíts össze stílusos szetteket.

Folyamatos segítséggel

Online működünk éves klubtagsággal.

Amennyiben a videós anyagon szépen végighaladsz és elkészíted a feladatokat, melyeket feltöltesz, az öltözködésed fejlődni fog. Én folyamatosan ott leszek, és segítelek. Bármikor kérdezhetsz a klubban, és támogatlak. A társaság nagyon jó, rendkívül inspiráló és pozitív hölgyek. Egymást is segítitek, és egymástól is tanultok.

Ki vagyok én, és miért tudok Neked segíteni? 

Tomasovszky Andrea szín- és stílustanácsadó vagyok. Amiről beszélek, az nálam 100 %-ban működik. A ruhatáram minden egyes darabját viselem, nagyon jól kombinálható, funkcionális szettjeim vannak. A médiában is adok rendszeresen tanácsokat, interjúimat itt láthatod.

 

Mit kapsz, ha részt veszel az online stílusklub programban?

 • Személyre szóló tanácsokat kapsz.
 • Videókon keresztül rengeteg ötletet kapsz.
 • Észrevétlenül megcsinálsz egy gardróbrendezést.
 • Finomodni fog a stílusod.
 • Sok ötlettel leszel gazdagabb.
 • Megtanulod mit mivel párosíts.
 • A többiek szettjeiből is fogsz tanulni.
 • A kapcsolattartás folyamatos lesz velem, és a tagokkal is.
 • Bármikor bármilyen öltözködéssel kapcsolatos kérdést feltehetsz.
 • Ha végig csinálod a feladatokat, megnézed a videókat, a végeredmény egy stílusos hölgy lesz.

Mi nem fog történni a stílusklubban?

 • Nem fogok színtípust és testalkatot meghatározni, viszont a megoldásokon keresztül szerintem rá fogsz jönni
 • Amennyiben a színtípus és a testalkat típusod is érdekel, ez esetben vedd igénybe akár a személyes akár az online stílustanácsadás szolgáltatásaimat, ahol ezeket részletesen kielemezzük.

Biztosan érdekel, vajon milyen videók lehetnek a stílusklubban. Hogy ne zsákbamacska legyen, megmutatom Neked az alapruhatárról szóló videómat.

Felkészültél a változásra?

Ha kész vagy, és szeretnéd,hogy minél hamarabb egy csinos és magabiztos hölgy köszönjön vissza a tükörből, akkor jelentkezz a stílusklubba! Lapozgass bele a véleményekbe, és nézd meg azon hölgyek véleményét, akik már kapcsolatba léptek velem. Itt olvasatod!

A stílusklub ára: 3000 Ft/hó. Két hónapot ajándékba kapsz, éves bérlettel tudsz belépni, melynek ára: 30.000 Ft/fő ( Ez az első év ára, a második évtől már csak évi 12.000 Ft/fő)

Azt is elárulom,hogy munka nélkül nem fog menni. Neked kell majd a feladatok alapján a szetteket összerakni, befotózni, és felrakni a közös platformunkra. De hidd el megéri! Ha dolgozol rajta, el fog indulni a változás! Tudod, minden fejben dől el! Eldöntötted,hogy változtatsz?

           Jelentkezem a stílusklubba!