Videó a legutóbbi stílusestről

2022.05.30

Egy rövid videót láthattok a legutóbbi stílusestünkről. Mi is történik egy ilyen stílusesten?

Először egy előadást hallhattok tőlem a külső megjelenés fontosságáról. Hogyan kommunikálunk a külsőnkkel? Miért fontos a külső megjelenés? 

Az előadás utána bemutatok egy márkát vagy egy divattervezőt és modellek fogják számotokra a ruhákat felvonultatni. A modellek általában hús-vér hölgyek, olyanok, akik már voltak nálam.  stílustanácsadáson. Jelent esetben a stílusest a Sysco Szalonban volt, aminek a megálmodója Vajk Szilvia. A videóban Sysco ruhákat láthattok. Mind a tervező, mind én beszélünk a végén a ruhákról. A tervező a ruhák történetéről mesél, én inkább arról, hogy melyiket milyen testalkatú  és színtípusú hölgynek javaslom. 

Gyere Te is legközelebb, és ismerj meg jobban Bennünket!

A  blog legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Élményfotózásunkat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik a szürke hétköznapokból kiszakadva szeretnének megélni egy olyan napot, ami igazán feltölti és rekreálja őket. Minden hölgy vágyik arra, hogy legyen olyan nap az életében amikor a teljes figyelem középpontjában van.

A Magyar Demokrata Hetilap készített velem interjút, melyet itt olvashattok.

Ki ne szeretne utazni? Biztosan van olyan is, de én nem tartozom közéjük. Élvezem, ha megismerhetek különböző tájakat és embereket. Olaszországi utazásom során két tél típusú barátnőmmel sok-sok szettet fotóztunk be, melyekből most megmutatok nektek néhányat. Mivel egyikünknek sem 90-60-90 a mérete, így nem modell fotókat fogtok látni, hanem...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.