Te is szereted az overallt?

2022.06.25

Manapság óriási teret hódít az overall. Sok hölgytől hallom, hogy keresi az ideálisat, de nem találja. Valóban nem egyszerű megtalálni, viszont ha sikerül, sokáig kedvenc darab marad.  Rendkívül praktikus viselet, széles körűen kihasználható. Ha egyszínűben vásárolunk, akkor gyakorlatilag a kiegészítőktől függően tudjuk különböző eseményeken viselni.

Lehet alkalmi vagy hétköznapi, természetesen az overall anyaga is meghatározza, hogy milyen alkalomra tudjuk felvenni. A fényes selyem alkalmi, a nem fényes selyem jersey akár hétköznapi is lehet. Itt a cipő-táska stílusától fog függ, hogy milyen eseményre tudjuk felvenni. Ha még nem volt overallod, és most szeretnéd az első beszerezni, az ajánlom,  inkább egyszínűt vásárolj, hogy először megszokd. 

Figyelj arra, hogy hová esik a derékrész, ez kritikus minden overallnál. Ha nem jó helyre esik, nem fog jól állni. Az egyszínű overallok szépen nyújtják a testalkatot. Ha nem szeretnéd magad nyújtani, akkor választhatsz  mintás darabot. Színes overallok tökéletesen működnek alap kiegészítőkkel, mint a nude cipők, nude táskák. Természtesen színben passzoló darabokat is lehet hozzájuk illeszteni.

A bő szárú overallok szépen korrigálják a testalkatot, egyenes, körte és homokóra testalkatok számára lesznek előnyösek. A szűkebb szárúak inkább a homokóra testalkaton fognak jól állni.

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy milyen fazonok és színek állnak a legjobban neked, szeretettel várlak egyéni vagy kis csoportos stílustanácsadások egyikén. 

A ceruza szoknya egy örök darab, nincs olyan hölgy, akinek legalább egy darab ne lenne a gardróbjában, de van akinek egy tucat is van, minden színben. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan viseljük, milyen felsővel vesszük fel és milyen cipővel. Természetesen a variálhatóság itt is a végtelen, én most saját példámon mutatok jó és rossz...

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.