Te is szereted az overallt?

2022.06.25

Manapság óriási teret hódít az overall. Sok hölgytől hallom, hogy keresi az ideálisat, de nem találja. Valóban nem egyszerű megtalálni, viszont ha sikerül, sokáig kedvenc darab marad.  Rendkívül praktikus viselet, széles körűen kihasználható. Ha egyszínűben vásárolunk, akkor gyakorlatilag a kiegészítőktől függően tudjuk különböző eseményeken viselni.

Lehet alkalmi vagy hétköznapi, természetesen az overall anyaga is meghatározza, hogy milyen alkalomra tudjuk felvenni. A fényes selyem alkalmi, a nem fényes selyem jersey akár hétköznapi is lehet. Itt a cipő-táska stílusától fog függ, hogy milyen eseményre tudjuk felvenni. Ha még nem volt overallod, és most szeretnéd az első beszerezni, az ajánlom,  inkább egyszínűt vásárolj, hogy először megszokd. 

Figyelj arra, hogy hová esik a derékrész, ez kritikus minden overallnál. Ha nem jó helyre esik, nem fog jól állni. Az egyszínű overallok szépen nyújtják a testalkatot. Ha nem szeretnéd magad nyújtani, akkor választhatsz  mintás darabot. Színes overallok tökéletesen működnek alap kiegészítőkkel, mint a nude cipők, nude táskák. Természtesen színben passzoló darabokat is lehet hozzájuk illeszteni.

A bő szárú overallok szépen korrigálják a testalkatot, egyenes, körte és homokóra testalkatok számára lesznek előnyösek. A szűkebb szárúak inkább a homokóra testalkaton fognak jól állni.

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy milyen fazonok és színek állnak a legjobban neked, szeretettel várlak egyéni vagy kis csoportos stílustanácsadások egyikén. 

Kolléganőmmel rendszeresen készítünk videókat a Stílustippek Haladó Klubba. A forgatások nagyon izgalmasak, mindig nagyon élvezzük, bár rengeteg munka és előkészület. Fejben készülünk a különböző témákkal, előző nap vázlatot írunk, vagy már heteken át gyűjtjük a témákat, ruhákat szállítunk, cipekedünk, és elkészül az anyag, ami egy tudás anyag mind...

Az egyik kedvenc színem a zöld. A középzöldnek van egy olyan árnyalata, melyet több színtípus is biztonsággal használhat. Nyilván, ha nagyítóval nézzük, nem így van, de be kell kalkulálni az üzletek adta kínálatot, és még mindig lehet megfelelő kiegészítőkkel korrigálni. A fotón a két barátnőm tél típusok, számukra jöhettek a zöld ruhához a kissé...

Idén is sor került a gradoi utazásra, ami most is élményekben gazdag volt. Milyen jó, ha az ember lányának vannak olyan barátnői, akik bevállalnak egy ilyen utat szó nélkül, és a napi fotózkodást is. A képek egyenlőre telefonnal készültek, de tervezzük a későbbiekben, hogy fotóst is viszünk magunkkal. Felmerülhet a kérdés, hogy miért kell Gradoig...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.