Tavaszi outfitek 1. rész

2022.05.25

Mutatok számotokra néhány  könnyű tavaszi szettet. Tavasz típusként nekem túlsúlyban kell lenni a szettben a világos színeknek, így  a len halszálka mintás nadrágkosztümöt kétféle felsővel próbáltam. Egyértelmű, hogy számomra a zöld a nyerő, a navy kék sokkal komorabb. Természetesen egy sötétebb színtípusú hölgy számára egy ilyen kosztüm sokkal sötétebb színnel fog jól működni. Tél típusok próbálhatják  feketével vagy pirossal, jó lesz a kontrasztosabb megoldás.

Ez a színes ruha tél típusok számára kiválóan működik, mivel hideg, élénk színekből áll. Az anyagát tekintve selyem, elől néhány rakással díszített, és övvel kell használni. Ez a fazont olyan hölgyeknek ajánlom, akiknek van definiálható derékvonaluk, és szépen ki lehet a derekat emelni. Az zöld táska ezzel a ruhával is jól működik, de  krém színű is jó a ruhához.   Nekem a nyári cipőim és szandáljaim szinte csak nude színben vannak, mivel sok mindenhez tudom őket felvenni, így ehhez a ruhához is ilyet választottam.  A ruhát talán a bőséges zöld árnyalat miatt éreztem önazonosnak. 

A következő szett alapja a korall selyemblúz, tavasz típusoknak egyik alap színe a korall. Nem bázis színnek nevezném, de a tavasz típusok színei  közül tényleg egy  alap.  Nagyon jól áll számukra, mutatós szín rajtuk. Bő szárú nadrággal  és mintás nadrággal is próbáltam. Az első letisztultabb, a második szett pedig  játékosabb és látványosabb. Mindig úgy válasszátok ki a párosítást, hogy mit szeretnétek kommunikálni magatokról, mit szeretnétek kifejezni, éppen milyen hangulatotok van. A második szett esetében a fekete táska nagyon vagány. 

Kedvelem a bő szárú nadrágokat, körte alkat lévén nekem előnyösek, és a magasságom is meg van hozzá.  Egy színben passzoló inget választottam hozzá.  És hozzá az elmaradhatatlan, előző fotókról már ismert zöld táska. Ezt a színvilágot egyébként nyár típusoknak is ajánlom. A őszöket sápasztani fogja, a tél típusoknak pedig kevés benne a kontraszt. Tavasz típusoknak pedig  a zöld árnyalat miatt tud működni. 

A tavaszi outfitekről szóló blogbejegyzést hamarosan folytatom. 

Ha még nem tudod, hogy milyen színtípus vagy, milyen színek és fazonok a legelőnyösebbek számodra, akkor jelentkezz be stílustanácsadásra, ahol mindenre fény fog derülni. 

A ceruza szoknya egy örök darab, nincs olyan hölgy, akinek legalább egy darab ne lenne a gardróbjában, de van akinek egy tucat is van, minden színben. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan viseljük, milyen felsővel vesszük fel és milyen cipővel. Természetesen a variálhatóság itt is a végtelen, én most saját példámon mutatok jó és rossz...

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.