Tavaszi outfitek

2022.05.25

Tavasz típusként nekem túlsúlyban kell lenni a szettben a világos színeknek. A len halszálka mintás nadrágkosztümöt kétféle felsővel próbáltam. Egyértelmű, hogy számomra a zöld a nyerő. A navy kék sokkal komorabb. Természetesen egy sötétebb színtípusú hölgy számára egy ilyen kosztüm sokkal sötétebb színnel fog jól működni. Tél típusok próbálhatják  feketével vagy pirossal, jó lesz a kontrasztosabb megoldás.

Ez a színes ruha tél típusok számára kiváló, hideg, élénk színekből áll. Az anyagát tekintve selyem, elől néhány rakással díszített, és övvel kell használni. Ez a fazont olyan hölgyeknek ajánlom, akiknek van definiálható derékvonaluk, és szépen ki lehet a derekat emelni. Az zöld táska ezzel a ruhával is jól működik, de  krém színű is jó a ruhához.  A nude cipő ilyenkor is nagyon bevált. Nekem a nyári cipőim és szandáljaim szinte csak nude színben vannak, mivel sok mindenhez tudom őket felvenni. A ruhát talán a bőséges zöld árnyalat miatt éreztem önazonosnak. 

A következő szett alapja a korall selyemblúz. Tavasz típusoknak egyik alap színe a korall. Nem bázis színnek nevezném, de a tavasz típusok színei  közül tényleg egy  alap.  Nagyon jól áll számukra, mutatós szín rajtuk. Bő szárú nadrággal  és mintás nadrággal is próbáltam. Az első letisztultabb a második szett játékosabb és látványosabb. Mindig úgy válasszátok ki a párosítást,hogy mit szeretnétek kommunikálni magatokról, mit szeretnétek kifejezni, éppen milyen hangulatotok van. A második szett esetében a fekete táska nagyon vagány. 

A következő szett alapja egy bő szárú farmer nadrág. Ehhez jön egy színben passzló ing zöld mintával. És hozzá az elmaradhatatlan előző fotókról már ismert zöld táska. Ezt a színvilágot egyébként nyár típusoknak is ajánlom. A őszöket ez sápasztja, a tél típusoknak pedig kevés benne a kontraszt. Tavasz típusoknak pedig  a zöld árnyalat miatt jó.

A tavaszi outfitekről szóló blogbejegyzést hamarosan folytatom. 

Ha még nem tudod, hogy milyen színtípus vagy, milyen színek és fazonok a legelőnyösebbek számodra, akkor jelentkezz be stílustanácsadásra, ahol mindenre fény fog derülni. 

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.