Színtanácsadás Budapesten

2022.01.04

Talán sokan nem tudjátok, így gondoltam, megér egy bejegyzést az, hogy tisztázzam, én több helyen is dolgozom az országban. Az állandó bázisom viszont Budapesten van, ahol a színtanácsadást tartom. Ezen kívül Egerben és Nyíregyházán is dolgozom, mindhárom helyen tartok szín és stílustanácsadást. 

Mennyiben más a stílustanácsadás mint a színtanácsadás?

A színtanácsadás alkalmával azt nézem meg, hogy milyen színű ruhadarabok fognak számodra legjobban állni. Megmutatom, melyek a TE színeid, melyekben ragyogsz.  Segítek abban,hogy milyen színekből  épüljön fel az alapruhatárad,   és milyen egyéb színekkel tudsz játszani az öltözködésedben. Ezenkívül választ kapsz arra is, hogy milyen hajszín áll a legjobban, és milyen típusú ékszereket emelik ki legjobban szépségedet. A tanácsadáson rúzspróba is van, tehát a számodra legjobb színű rúzs fogod kipróbálni. 

Mindenkit érdekel, hogy mi áll rajta a legjobban, nálam biztosan választ kapsz ezekre a kérdésekre. 

 A stílustanácsadás viszont sokkal komplexebb, mint egy színtanácsadás. Ott már kitérünk a ruha fazonjára, a testalkat típusodra. Lemérlek, és végighaladunk mindenen a kezedtől a lábadig,  beleértve a nyakadat, csípődet. Megmutatom, hogy mit érdemes kiemelni, mit kell jobban takarni. Mik az előnyeid, hová helyezd a fókuszt. 

Minden egyes tanácsadás fantasztikus, ahogy kibontakozik előttetek az új külsőtök. Ahogy képzeletben már látjátok, hogy mit kell másképp csinálni, és már rakjátok össze az új szetteket. Sokszor ugyanabból a ruhatárból csak valahogy egészen másképp. Egy öv, ha máshová esik, már az egész szett teljesen más. Ha egy jó szín kerül tudatosan az arc elé, teljesen megváltozik az egész outfit. 

A testalkatod után az alapdarabokkal foglalkozunk, átbeszéljük őket, hogy mik is ezek a darabok, esetleg miket kell beszerezned. Majd jön a nagy kedvenc, a stílusötletek, kiegészítők, melyekre mutatok ötleteket, javaslatokat. 

És elindulhat a nagy kaland, megpróbálni a tanultakat gyakorlatba ültetni. A budapesti stúdióban van sok ruha, melyek nagy része tervezői darab, és lehetőséged lesz felpróbálni. Tehát itt az elméletet gyakorlatba ületetjük, és megmutatom,hogy milyen darabok állnak a legjobban számodra. Sok-sok fotót fogunk közben készíteni,hogy mindent tudjunk dokumentálni.

Budapesten exkluzív körülmények között a saját stúdiómban  várlak Benneteket színtanácsadásra és stílustanácsadásra is. 

Egerben és Nyíregyházán is tartok egyéni és kis csoportos stílustanácsadást és színtanácsadást. 

Te döntesz, hogy hová szeretnél jönni, kivel és mikor?

Én készen állok, hogy segítsek Neked!

Ha készen állsz a változásra, az űrlapon keresztül tudsz jelentkezni!

A  blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Kolléganőmmel rendszeresen készítünk videókat a Stílustippek Haladó Klubba. A forgatások nagyon izgalmasak, mindig nagyon élvezzük, bár rengeteg munka és előkészület. Fejben készülünk a különböző témákkal, előző nap vázlatot írunk, vagy már heteken át gyűjtjük a témákat, ruhákat szállítunk, cipekedünk, és elkészül az anyag, ami egy tudás anyag mind...

Az egyik kedvenc színem a zöld. A középzöldnek van egy olyan árnyalata, melyet több színtípus is biztonsággal használhat. Nyilván, ha nagyítóval nézzük, nem így van, de be kell kalkulálni az üzletek adta kínálatot, és még mindig lehet megfelelő kiegészítőkkel korrigálni. A fotón a két barátnőm tél típusok, számukra jöhettek a zöld ruhához a kissé...

Idén is sor került a gradoi utazásra, ami most is élményekben gazdag volt. Milyen jó, ha az ember lányának vannak olyan barátnői, akik bevállalnak egy ilyen utat szó nélkül, és a napi fotózkodást is. A képek egyenlőre telefonnal készültek, de tervezzük a későbbiekben, hogy fotóst is viszünk magunkkal. Felmerülhet a kérdés, hogy miért kell Gradoig...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.