Szín-és stílustanácsadó képzés indul

2023.01.21

Egy új projektem története

Évek óta kérdezik tőlem, hogy mikor szervezek Szín-és stílustanácsadó képzést. Nem csak ügyfelek és ismerősök kérdezték, hanem kollégák is. Őszintén szólva foglalkoztatott a dolog, és tudtam, hogy egyszer el is jön az ideje, de várólistán volt. 

Mióta az eszemet tudom, a divat, a stílusos öltözködés meghatározta ez életemet. Ugyan a 20-as éveimben más szakma felé kanyarodtam, mégis az élet úgy hozta, hogy visszakanyarodtam ebbe a világba. Van pedagógus végzettségem is, szeretek is oktatni, tanítani, a tudást átadni. Így igazából minden készen állt egy jó kurzus létrehozásához, de váratott magára. 

A történet úgy kezdődött, hogy az egyik kolléganőm megalakította a Magyar Stílustanácsadók Szövetségét. Támogattam ezt az ötletet, és elkezdtünk közös találkozókat szervezni.  A találkozókon jobban megismertük egymást. Kialakultak közös pontos, együttműködések.

Ilyenek voltak például a közös videókészítés, fotózás, melyekkel mind-mind Benneteket tudtunk inspirálni, csak így már színesebben, változatosabban.

Majd az egyik ilyen közös fotózás, és beszélgetés alkalmával kiderült, hogy a kolléganőm is régóta tervezi a Szín- stílustanácsdó képzést, nála is sok tanítvány van egyénileg, nálam is. Így jött az ötlet, hogy közösen valósítsuk meg az álmunkat, és hozzunk létre magas szintű képzést a szakmában.

Nagyon boldog vagyok, mert sikerült összerakni a képzési anyagot, a vendég előadók elfogadták a felkérésünket. Találtunk helyszínt a képzésnek, és indulhat a közös munka mindazokkal, akik szeretnék színesíteni tudásokat  a divat és stílus világában.

Mivel egy jó színtanácsadás alapja a színek pontos ismerete, a színtípusok biztos felismerése, így külön kurzust tervezünk a témában.  A teljes kurzus összesen 22 hetes, vagyis több, mint 5 hónap. 

Ha úgy érzed, hogy szívesen tanulnál nálunk, akkor nagy szeretettel fogunk várni! Igazi csajos, szakmai alapokkal bíró stílustanácsadó képzést fogsz nálunk találni. 

Csak néhány név, akik vendégelőadóink lesznek. Makány Márta divattervező, Révész Napsugár kortárs grafikus művész, Tarcsay Mária stílustanácsadó,  Dr. Szolnoki Nikolett pszichiáter, stílustanácsadó, Szakács Gábor divatblogger. 

Ha bármilyen kérdésed van a témával kapcsolatban, az űrlapon bátran felteheted. Minden részletet megtalálsz ITT a szín-és stílustanácsadó tanfolyammal kapcsolatban. 

Már tavaly ősszel megfogalmazódott bennem, hogy a következő évben a stílustáborokat Olaszországban szervezem. Hogy miért? Nem tudok rá racionális választ adni, nyilván mert szeretem az országot, mert óriási élmény minden egyes alkalommal ott lenni, és óriási élmény a tengerparton fotókat készíteni. Szerettem volna ezeket az élményeket másokkal is...

A ceruza szoknya egy örök darab, nincs olyan hölgy, akinek legalább egy darab ne lenne a gardróbjában, de van akinek egy tucat is van, minden színben. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan viseljük, milyen felsővel vesszük fel és milyen cipővel. Természetesen a variálhatóság itt is a végtelen, én most saját példámon mutatok jó és rossz...

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.