Egy kis zöld a ruhatárban

2022.06.25

A zöld szín sem túl gyakori a hölgyek ruhatárában. Leggyakrabban használt változatai a fenyő zöld és a lomb zöld. Ezeket az árnyalatokat az elmúlt években már kapni is lehetett az üzletekben. Alapvetően a fenyő zöld a tél típusoknak  a lomb zöld a tavasz típusoknak áll jól. A nyár típusoknak egy kicsit szürkésebb, füstösebb zöldre van szükségük, az ősz típusoknak pedig az olíva és sötét türkiz zöld árnyalatai fognak jól állni. A hétköznapi öltözködésünkbe szintén nagyon jól beilleszthető szín.

Tökéletesen működik a fehérrel és krém színnel, mint bázis színnel. De akik a sötétebb színeket kedvelik, számukra a feketével is mutatós. Tél típusoknak ajánlom feketével összerakni, világos típusoknak inkább fehérrel vagy krémmel. Amikor egy erőteljesebb, élénkebb színt viselsz és bázis színnel rakod össze, mindig kiegyensúlyozott, harmonikus lesz az összkép.

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy milyen fazonok és színek állnak a legjobban neked, szeretettel várlak egyéni vagy kis csoportos stílustanácsadások egyikén.  

Élményfotózásunkat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik a szürke hétköznapokból kiszakadva szeretnének megélni egy olyan napot, ami igazán feltölti és rekreálja őket. Minden hölgy vágyik arra, hogy legyen olyan nap az életében amikor a teljes figyelem középpontjában van.

A Magyar Demokrata Hetilap készített velem interjút, melyet itt olvashattok.

Ki ne szeretne utazni? Biztosan van olyan is, de én nem tartozom közéjük. Élvezem, ha megismerhetek különböző tájakat és embereket. Olaszországi utazásom során két tél típusú barátnőmmel sok-sok szettet fotóztunk be, melyekből most megmutatok nektek néhányat. Mivel egyikünknek sem 90-60-90 a mérete, így nem modell fotókat fogtok látni, hanem...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.