Egy kis zöld a ruhatárban

2022.06.25

A zöld szín sem túl gyakori a hölgyek ruhatárában, leggyakrabban használt változatai a fenyő zöld és a lomb zöld. Ezeket az árnyalatokat az elmúlt években már kapni is lehetett az üzletekben. Alapvetően a fenyő zöld a tél típusoknak  a lomb zöld a tavasz típusoknak áll jól. A nyár típusoknak egy kicsit szürkésebb, füstösebb zöldre van szükségük, az ősz típusoknak pedig az olíva és sötét türkiz zöld árnyalatai fognak jól állni. A hétköznapi öltözködésünkbe szintén nagyon jól beilleszthető szín.

Tökéletesen működik a fehérrel és krém színnel, mint bázis színnel, de akik a sötétebb színeket kedvelik, számukra a feketével is mutatós. Tél típusoknak ajánlom feketével kombinálni, világos típusoknak inkább fehérrel vagy krémmel. Amikor egy erőteljesebb, élénkebb színt viselsz és bázis színnel rakod össze, mindig kiegyensúlyozott, harmonikus lesz az összkép.

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy milyen fazonok és színek állnak a legjobban neked, szeretettel várlak egyéni vagy kis csoportos stílustanácsadások egyikén.  

Vannak olyan árnyalatok, melyeket több színtípus is biztonsággal használhat. Nyilván, ha nagyítóval nézzük, nem így van, de be kell kalkulálni az üzletek adta kínálatot, és még mindig lehet megfelelő kiegészítőkkel korrigálni. Az egyik ilyen szín a zöld, melynek ez egy hidegebb árnyalata, de mégis én tavasz típusként simán bevállalom. A fotón a két...

Idén is sor került a gradoi utazásra, ami most is élményekben gazdag volt. Milyen jó, ha az ember lányának vannak olyan barátnői, akik bevállalnak egy ilyen utat szó nélkül, és a napi fotózkodást is. A képek egyenlőre telefonnal készültek, de tervezzük a későbbiekben, hogy fotóst is viszünk magunkkal. Felmerülhet a kérdés, hogy miért kell Gradoig...

Ha professzionális vagy a szakmádban, akkor ezt ki tudod fejezni az öltözködéseddel is, mivel az öltözködésünk a kommunikációnk része. Akár tudomást veszünk róla, akár nem, a külsőnkkel kommunikálunk, sokkal többet elárulunk saját magunkról az öltözködésünkkel, mint azt gondolnánk.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.