Egy kis zöld a ruhatárban

2022.06.25

A zöld szín sem túl gyakori a hölgyek ruhatárában, leggyakrabban használt változatai a fenyő zöld és a lomb zöld. Ezeket az árnyalatokat az elmúlt években már kapni is lehetett az üzletekben. Alapvetően a fenyő zöld a tél típusoknak  a lomb zöld a tavasz típusoknak áll jól. A nyár típusoknak egy kicsit szürkésebb, füstösebb zöldre van szükségük, az ősz típusoknak pedig az olíva és sötét türkiz zöld árnyalatai fognak jól állni. A hétköznapi öltözködésünkbe szintén nagyon jól beilleszthető szín.

Tökéletesen működik a fehérrel és krém színnel, mint bázis színnel, de akik a sötétebb színeket kedvelik, számukra a feketével is mutatós. Tél típusoknak ajánlom feketével kombinálni, világos típusoknak inkább fehérrel vagy krémmel. Amikor egy erőteljesebb, élénkebb színt viselsz és bázis színnel rakod össze, mindig kiegyensúlyozott, harmonikus lesz az összkép.

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy milyen fazonok és színek állnak a legjobban neked, szeretettel várlak egyéni vagy kis csoportos stílustanácsadások egyikén.  

A ceruza szoknya egy örök darab, nincs olyan hölgy, akinek legalább egy darab ne lenne a gardróbjában, de van akinek egy tucat is van, minden színben. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan viseljük, milyen felsővel vesszük fel és milyen cipővel. Természetesen a variálhatóság itt is a végtelen, én most saját példámon mutatok jó és rossz...

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.