Egy forgatásról dióhéjban

2023.07.18

Kolléganőmmel rendszeresen készítünk videókat a Stílustippek Haladó Klubba. A forgatások nagyon izgalmasak, mindig nagyon élvezzük, bár rengeteg munka és előkészület. Fejben készülünk a különböző témákkal, előző nap vázlatot írunk, vagy már heteken át gyűjtjük a témákat,  ruhákat szállítunk, cipekedünk, és elkészül az anyag, ami egy tudás anyag mind azok számára, akik szeretnének stílusosan öltözködni. A legutóbbi forgatáson készült fotókból mutatok számotokra, és röviden leírom, milyen témákat taglaltunk a videókban. 

Beszéltünk arról,  hogy milyen fehérneműt viseljetek nyáron a kivágott ruhák alatt, valamint a vékonyabb, világosabb árnyalatú textúrák alatt. Természetesen a melltartó pántja nem kandikálhat ki a ruha alól, és alsóneműben a lézervágott a legjobb, színek tekintetében pedig a nude. 

Egy másik videónk témája az volt, hogy milyen kiegészítőt válassz egy mintás ruhához, mit vegyél figyelembe.  Mindig jól mutat, ha a ruhán szereplő színekből választasz egyet. Sok-sok példával illusztráljuk a videóban.

Mi van akkor, ha reggel nincs időd és kedved kitalálni a szetted, és rohansz valahová? A fehér póló -színes nadrág kombináció mindig működik. Természetesen tovább lehet gondolni és  különböző kiegészítőkkel még izgalmasabbá lehet tenni a szettet.

Amennyiben érdekel a stílusos öltözködés, hetente találsz új videót a Prémium Klubban. Minden témát felölelünk, ami csak szóba jöhet, és a videókban megmutatjuk, sőt a videók alatt kérdéseket tehetsz fel, amit megválaszolunk. Gyere és csatlakozz a klubhoz!

         Csatlakozom a stílusklubhoz!

A  blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

A ceruza szoknya egy örök darab, nincs olyan hölgy, akinek legalább egy darab ne lenne a gardróbjában, de van akinek egy tucat is van, minden színben. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan viseljük, milyen felsővel vesszük fel és milyen cipővel. Természetesen a variálhatóság itt is a végtelen, én most saját példámon mutatok jó és rossz...

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.