10 fontos szempont, amiből megtudod, hogy stílustanácsadásra van szükséged!

2019.03.04

Amennyiben még gondolkozol, bizonytalan vagy, hogy biztosan neked való a stílustanácsadás, úgy segítek neked, hogy könnyebben tudj dönteni.

Néhány fontos szempontot összeszedtem, ami sokkal egyértelműbbé teszi ezt számodra.

 1. Ha szeretnéd hogy ruhatárad csupa kedvenc darabból álljon.
 2. Ha szeretnéd mindennap hallani, hogy "de csinos vagy".
 3. Nagyobb sikereket szeretnél elérni a munkahelyeden és az emberi kapcsolatokban az üzleti életben.
 4. Ha professzionális üzleti megjelenést szeretnél.
 5. Ha egyedül vagy, és párt keresel.
 6. Fejleszteni szeretnéd a stílusérzékedet.
 7. Ha változást szeretnél az életedben, pl. új munkahely.
 8. Ha szeretnél magadnak egy rekreációs napot, ahol kikapcsolódsz a hétköznapokból, és csak veled foglalkozunk.
 9. Szeretnéd végre megtudni, melyek azok a színek és fazonok melyek a legjobban kiemelik az adottságaidat.
 10. Szeretnéd megtudni, melyik stílus illik igazán hozzád.

Mikor nem neked való a stílustanácsadás?

 1. Ha nagyon szereted a ruhatárad minden egyes darabját.
 2. Ha naponta hallod, hogy milyen jól nézel ki, és milyen jól állnak a ruháid.
 3. Másoknak is tudsz ajánlani jó darabokat, és azok valóban nagyon jól állnak rajta.
 4. Elégedett vagy a külsőddel.
 5. Nem tulajdonítasz nagy jelentőséget a külső megjelenésnek, és ezen változtatni sem szeretnél.
 6. Szuper stílusérzékkel rendelkezel, és nem érzed,hogy ezen a területen fejlődnöd kellene.


Szerző: Tomasovszky Andrea, stílustanácsadó, személyi és üzleti stylist


Két véleményt olvashatsz azok közül, akik  már voltak nálam:

"Egy éve voltam Andinál kétszemélyes tanácsadáson a barátnőmmel. Felejthetetlen, kihagyhatatlan, és minél előbb, annál jobb!!! Napi szinten jut eszembe, mennyire hálás vagyok ezért a "kiképzésért"! Azóta hallottam másoktól is, hogy milyen gyenge színvonalú stílustanácsadásokon jártak, és csak áldom a szerencsémet, hogy én Andit választottam, mert annyival de annyival többet kaptam, mint az ismerőseim!! Ők csak néznek, hogy nekem milyen biztos kézzel van összeállítva a színpalettám, miket tudok az öltözködési szabályokról, és nem értik, hogy lehet az, hogy nem csak az enyémet tudom, hanem nekik is tudok tanácsot adni! Hát úgy, hogy Andi egyszerűen elmagyarázza a szabályokat, a rendszert, és az alapján nem csak én tudok öltözködni, hanem meg tudom mondani a munkatársamnak, hogy ebben és ebben a blúzban miért is nem érzi ő jól magát. 🙂 Mi az együtt-vásárlást is kértük a csomagban, és nem bántuk meg, mert ott vált igazán kézzelfoghatóvá, hogy miről is volt szó "elméletben". A próbált ruhákon tudta Andi megmutatni élőben, hogy hogyan is van, amikor görbül, amikor nem görbül, domborodik, amikor túl széles, amikor rövid, amikor hosszú. 🙂 Az alapján már én is el tudom dönteni azóta egyedül, hogy ez a ruhadarab "10 pontos-e", vagy nem, és akkor ott is hagyom nyugodtan.

Szóval azoknak tudom ajánlani Andit, akik nem egy felületes és villámgyors kiokosítást szeretnének, hanem megérteni, megtapasztalni, akik nem akarnak csalódottan hazamenni, hogy na, ehhez elég lett volna két divatblogot átolvasni..."


"Még júniusban voltunk együtt stílustalálkozón, azóta is ígértem, hogy küldök visszajelzést. Azt hiszem, a legjobb pillanatban voltam a legjobb helyen a legjobb emberrel :-)...

Az azóta eltelt idő alatt, 90%-ban lecseréltem a ruhatáramat, és bár hónapok óta olvasgatom a kapszula gardrób elvet és próbálok vele azonosulni, most láss csodát, a lecserélt gardróbom egy nagy kapszula lett. És hogy miért? Mert most nyert értelmet a mondat, hogy csak olyan ruháim és kiegészítőim vannak, amik színben mennek egymáshoz (mivel minden szigorúan csak meleg ősz szín, igy ez egyszerű), amiket szeretek, és jól állnak.

Sokat gondolkodtam, hogy miért pont most történt ez meg és miért pont veled, mert meséltem, túl vagyok már találkozókon, gardrób átnézésen, közös vásárláson is. Azt hiszem, nálam a titok az volt, hogy egy határozott embert kaptam magam mellé. Nem voltak kompromisszumok, hogy hát, jó, vedd fel ezt a szint, csak akkor kis helyen, meg hogy hát jó, ha nagyon akarod hord ezt a fazont... stb. Nem volt kibúvó, és mellébeszélés. Minden egyértelmű, fekete-fehér, ez jól áll, az nem. Ezt a szint hord, ezt ne. És pont ez kellett nekem. Kaptam szabályokat, egyszerű, tiszta instrukciókat, és azokat tudom azóta is követni.

Azóta is ezekből táplálkozom...

Egyszerű, tiszta, érthető szabályokat kaptam, ami a mai világban, amikor igy is annyi döntést kell meghozni, hogy ember legyen a talpán, annyira leegyszerűsíti a vásárlást, és a reggeli öltözködést hogy ezért nem is tudok eléggé hálás lenni. Vagy lehet, én vagyok túl bizonytalan?:-)

Lehet másnak ezek egyszerűbben mennek, nálam nem, én abszolút átérzem, és megélem napi szinten, amit döntési fáradtságnak hívnak.

A nyaklánc, amit először kiválasztottál nekem a Parfois-ban, azóta velem van, szinte nem is hordok mást, annyira eltalált, mindenhez illik....

Mustárt, téglát, sötétaranyat, zöldet, pávakéket, aranyló barnákat hordok. Minden megy mindenhez. Tobzódok színekben és nagyon élvezem.

Köszönöm még egyszer :-)"

           Jelentkezem tanácsadásra!

A legfrissebb blogbejegyzéseket itt olvashatod

A ceruza szoknya egy örök darab, nincs olyan hölgy, akinek legalább egy darab ne lenne a gardróbjában, de van akinek egy tucat is van, minden színben. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan viseljük, milyen felsővel vesszük fel és milyen cipővel. Természetesen a variálhatóság itt is a végtelen, én most saját példámon mutatok jó és rossz...

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.