A hideg nyár típus

2022.11.30

A hideg nyár típus bőre világos, kicsit rózsaszínes, de lehet sárgás is, haja hamvasszőke vagy hamvas barna, szeme szürkéskék vagy szürkészöld, soha nem élénk.

Színei  a tört fehér, meggypiros, kőszürke, jeges rózsaszín, sötét rózsaszín, levendula, menta-zöld, szilvakék, királykék, lila, szürkéskék, azúrkék, sötétkék, világossárga.

A hideg nyár típusnak a világos, tört, hideg színek állnak jól.  Mivel nyár-tél típusnak is nevezzük őket, színei jóval sötétebbek, mint a világos nyárnak, igencsak mennek a tél színei felé, viszont nem élénkek. Hajszínben a hamvas barna a  legideálisabb, de sokaknak jó egy kis hamvas melír, vagy akár hamvas szőke hajszín is. A hideg nyarak közül sokaknak az ősz haj is jól fog állni. 

Hideg nyár típusú hírességek: Kate Middleton, Emily Blunt.

A hideg nyár típus alapruhatár színei: középszürke, sötétszürke, kőszürke, sötétkék, tört fehér

Ruhatárából elmaradhatalan színek a kékek, és a kéknek szinte minden árnyalata. A lila is sok hideg nyár kedvence. A zöldnek kevés árnyalata áll jól, viszont ha eltalálják, azt a tompa zöldet, ami jó nekik, nagy kedvenccé válik. 

Szeretnéd tudni, hogy Te milyen színtípusba tartozol? Jelentkezz be színtanácsadásra!  

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Nyári időszakra sokféle alapdarab létezik, egyik ilyen, amit mindenkinek javaslok a fehér póló. A másik lehet egy világos vagy sötétkék hosszú vagy boka fölötti farmernadrág, de lehet egy térd fölötti farmer nadrág is.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.