Világos nyár típus

2022.12.01

A világos nyár bőre világos, porcelán, vagy hideg rózsaszínes bézs, haja hamvasszőke, világos barna, vagy világos szürke. Szeme világos kék, vagy világos zöld vagy világos szürke.

Színei a tört fehér, galambszürke, szürkéskék, azúrkék, tengerészkék, púderrózsaszín, rózsapiros, halványzöld, halványlila, világoskék, világossárga, levendula.

A világos, hideg, tört színek állnak jól neki. Sokan összekeverik a világos tavasz típussal, mégis számukra a világos, hideg árnyalatok fognak jobban állni, mint a meleg színek.  A világos nyár típusnak a picit hamvasabb hajszín kedvezőbb lesz, mint  a túlságosan  meleg színek. Ha nagyon sárgásra vagy aranylóra sikerül a hajszín, akkor soknak fogja érezni egy nyár típus.  A fagyi színekben ragyog igazán. 

Világos nyár hírességek: Naomi Watts, Cate Blanchett, Gwyneth Paltrow

A színtípus alapruhatár színei: világos szürke, sötétkék, tört fehér

A ruhatárából elmaradhatatlan a rózsaszín, a világos zöld, a világos sárga, halvány lila. 

Sminkszínekben (rúzs és pirosító) a  rózsaszín, világos málnapiros árnyalatai lesznek a legjobbak számára.

Szeretnéd tudni, hogy Te milyen színtípusba tartozol? Jelentkezz be színtanácsadásra! 

A ceruza szoknya egy örök darab, nincs olyan hölgy, akinek legalább egy darab ne lenne a gardróbjában, de van akinek egy tucat is van, minden színben. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan viseljük, milyen felsővel vesszük fel és milyen cipővel. Természetesen a variálhatóság itt is a végtelen, én most saját példámon mutatok jó és rossz...

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.