Mit viselj az év végi ünnepekkor?

2017.12.14

A december végi időszak a karácsony és szilveszter időszaka, amihez hozzá tartoznak a fények a csillogás. Ez megjelenik a lakások, üzletek, utcák, terek dekorálásánál is, és természetesen az öltözékekben is. Ilyenkor elő tudjuk venni a flitteres, csillogós, fényes ruhadarabjainkat. Nagyon sok a céges party,  év végi céges vacsorák, baráti, családi összejövetelek, ahol nyugodtan viselhetjük különlegesebb darabjainkat.

Többféle lehetőség közül választhatunk. Lehet a szoknya csillogós, lehet a felső vagy csak a kiegészítők. Ha nincs fényes felületű ruhadarabunk, akkor vegyük elő a kisfeketét, és egészítsük ki különleges, fénylő ékszerekkel, táskával.

Elővehetjük a tükörbársony felsőnket, vagy ruhánkat, melyet  ki lehet egészíteni még egy  övvel, vagy kombinálhatjuk még más fényes felülettel is. Ilyenkor sokkal több a lehetőségeink tárháza, többet megengedhetünk magunknak, mint egyéb alkalmakkor. Természetesen a szett kialakításánál oda kell figyelni,hogy a jó ízlés határán belül maradjunk, és a harmónia is megmaradjon.

forrás: pinterest.com

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.