Milyen menyasszonyi ruhád legyen?

2017.02.10

Kattints a képre a nagyításhoz!

Szerző: Sz&SOlyan, amiben a menyasszony királynőnek érzi magát. Jól kell tudni kiválasztani a megfelelőt a tengernyi kínálatból. Ismerni kell a testi adottságokat, és az alapján okosan dönteni. Jó, ha ez ember reálisan elismeri azt, hogy mi az ami neki való, és mi az ami nem jöhet számításba.

Először is tisztában kell lenni vele, hogy alacsony, normál, vagy magas kategóriába tartozunk valamint vékony vagy telt az alkatunk. Amennyiben telt, mely testrészünkön van felesleg, hol kell takarni, honnan kell a figyelmet elvenni, és hová kell irányítani. Szükséges még nyújtani magunkat, vagy már nem. Szélesíteni kell, vagy már azt sem. Jöhetnek fodrok számításba, vagy nem.

A menyasszonyi ruha színének a kiválasztása kulcskérdés. Erre mondhatod, hogy a fehér az fehér, de sajnos ez nem így van. A fehérnek is van sok árnyalata, és minden színtípusnak más fehér áll jól. Van pl. hófehér, és van törtfehér. Ezenkívül van, ami már nem fehérnek számít, vagyis vaj vagy krémszín. Attól hogy tetszik valamelyik szín, még nem biztos, hogy jól fog állni.

Egy kicsit nehezebb része a dolognak, hogy a menyasszony és a vőlegény megjelenését, ruháját össze kell hangolni. Ha két különböző színtípusú személyről van szó, akkor kicsit nehezebb a dolog, és kellenek a szakértő szemek az árnyalatok kiválasztásához. Fontos továbbá, hogy a menyasszony és vőlegény ruhájának stílusa is össze legyen hangolva.

Nem elhanyagolható a ruhához és arcbőrhöz illő smink, és a frizura kiválasztása!


Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.