Egy olaszországi utazás fotói

2022.09.27

Ki ne szeretne utazni? Biztosan van olyan is, de én nem tartozom közéjük. Élvezem, ha megismerhetek különböző tájakat és embereket. Olaszországi utazásom során két tél típusú barátnőmmel sok-sok szettet fotóztunk be, melyekből most megmutatok nektek néhányat. Mivel egyikünknek sem 90-60-90 a mérete, így nem modell fotókat fogtok látni, hanem hús-vér hölgyeket. Több napos utazásunk során kapszulában kellett pakolni, hogy minden beférjen. A kapszula azt jelenti,hogy egymással jól párosítható ruhadarabok összessége, melynek alapját valamelyik bázis ruhadarab alkotja.

Bal oldalon élénk tél típust láthattok, jobb oldalon hideg tél típust. A kettő között lényeges különbség, hogy egy élénk tél mindig felveheti a hideg tél szettet is, maximum több sminket rak hozzá, amíg egy hideg télnek egy igazi élénk tél összeállítás sok lesz. A mostani példán ez szépen át is jön. A színes sál típikus élénk tél típusnak való, a hideg tél típus számára nagyon sok tud lenni.

A tél típusok egyik kedvenc mintája a párduc minta. Sokszor szoktam hangsúlyozni,hogy fekete-fehér mintás sokkal előnyösebb számukra, mint a barna-krém. Az utóbbit hagyjuk meg a meleg színtípusoknak. A tél minden típusának jól áll, a kombinálásának a saját stílusunk és kreativitásunk szab határt.

A bázis ruhadarabjaim most a krém színű darabok voltak. Minden színt, amit viselek, könnyen tudom hozzá társítani.

A világos tavasz alapruhatárának egyébként is elhanyagolhatatlan darabjai a krémek és bézsek.

Az élénk tél típus bázis darabja a fekete, színben passzoló cipővel. Így könnyű volt kapszulát pakolni.   A hosszanti tunikák mind praktikus és kényelmes viselet. A hosszú lánc vagy kendő pedig nyújtja az alkatot. A hideg tél típusnak pedig a sötétkék tökéletes alapdarab. Jó, ha a szettben megjelenik a fehér is, nagyon előnyös számukra.

A pink szín a tél összes típusának nagyon jól áll, bármelyik bázis színnel jól működik, legyen az a sötétkék vagy a fekete.

Kolléganőmmel rendszeresen készítünk videókat a Stílustippek Haladó Klubba. A forgatások nagyon izgalmasak, mindig nagyon élvezzük, bár rengeteg munka és előkészület. Fejben készülünk a különböző témákkal, előző nap vázlatot írunk, vagy már heteken át gyűjtjük a témákat, ruhákat szállítunk, cipekedünk, és elkészül az anyag, ami egy tudás anyag mind...

Az egyik kedvenc színem a zöld. A középzöldnek van egy olyan árnyalata, melyet több színtípus is biztonsággal használhat. Nyilván, ha nagyítóval nézzük, nem így van, de be kell kalkulálni az üzletek adta kínálatot, és még mindig lehet megfelelő kiegészítőkkel korrigálni. A fotón a két barátnőm tél típusok, számukra jöhettek a zöld ruhához a kissé...

Idén is sor került a gradoi utazásra, ami most is élményekben gazdag volt. Milyen jó, ha az ember lányának vannak olyan barátnői, akik bevállalnak egy ilyen utat szó nélkül, és a napi fotózkodást is. A képek egyenlőre telefonnal készültek, de tervezzük a későbbiekben, hogy fotóst is viszünk magunkkal. Felmerülhet a kérdés, hogy miért kell Gradoig...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.