A világos tavasz típus

2022.12.04

A világos tavasz típus bőre világos színű, barackos árnyaltú, szeme világos, lehet kék vagy zöld, de élénk, haja aranyszőke, vagy eper szőke.

Színei a   barack, világos lazac, halvány korall, drapp, halványsárga, napsárga, sárgás pasztell zöld, halvány türkiz zöld, világos türkizkék, pezsgőszín, vajszín. 

A világos, élénk meleg színek állnak jól neki. Ha egy virágos tavaszi rétre gondolunk, akkor a tavasz típus jut róla eszünkbe. A világos tavasznak a kissé púderes árnyalatok állnak jól, színei jóval visszafogottabbak, mint az élénk tavasznak. Ez hajszínre és sminkszínekre is vonatkozik.   

Világos tavasz típusú hírességek: Hannah New, Kate Hudson, Kirsten Dunst. 

A színtípus alapruhatár színei: drapp, bézsek, krémszín, sötétkék

A tavasz típus ruhatárából a lazacok, korallok, türkizek nem hiányozhatnak. 

Rúzs, körömlakk, pirosító esetében is a lazac, barackvirág árnyalatai lesznek a legjobbak, melyek kiemelik szépségüket. 

Szeretnéd tudni, hogy Te milyen színtípusba tartozol?  Jelentkezz be színtanácsadásra!

A ceruza szoknya egy örök darab, nincs olyan hölgy, akinek legalább egy darab ne lenne a gardróbjában, de van akinek egy tucat is van, minden színben. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan viseljük, milyen felsővel vesszük fel és milyen cipővel. Természetesen a variálhatóság itt is a végtelen, én most saját példámon mutatok jó és rossz...

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.