A színtanácsadásról bővebben

2017.02.17

Mi is az a színtanácsadás?

A színtanácsadás során megtudhatod melyek azok a színek melyek valóban a legelőnyösebbek számodra, és melyek azok, melyeket érdemes száműzni az életedből, mert sápasztanak, szürkítik az arcodat, a szemed alatti karikákat sokkal jobban kihozzák. Ahhoz, hogy ezt jól meg tudjuk állapítani, szükséges professzionális felszerelés, kb. 80-100 színből álló kendő készlet.

Ne félj attól, hogy vannak kedvenc színeid, és azokat mostantól már nem hordhatod. Egyrészt nem mindegy, hogy egy adott szín mely árnyalatát viseled, lehet hogy a kedvenc színed kicsit más árnyalatban már ragyogóvá teszi az arcodat. Ha valami pedig végképp nem áll jól, sokféle trükk létezik, hogyan korrigáljuk, ha mégis ragaszkodunk ahhoz a színű ruhadarabhoz.

Ezeket a kendőket megnézzük az arcod előtt, és megfigyeljük, hogy reagál az arcod a különböző színekre. A kendőket csoportonként váltakozva teszem fel. Először megnézzük a kosztüm színeket, majd a többi színt szépen sorban.

Egy ilyen tanácsadás alkalmával azt is megtudhatod, milyen hajszín a legmegfelelőbb számodra, és milyen színű sminket viselj, és milyen ékszerek, szemüvegkeret a legelőnyösebb neked.

Már írtam az évszaktípusokról, minden típusnak vannak saját hajszínei, melyek az adott típusnak legjobban állnak. Ugyanez vonatkozik a sminkre is. Egyáltalán nem mindegy pl. hogy ki használ fekete tusvonalat a szeménél, vagy tojáshéj színű szemhéjpúdert. Az arcon lévő színek szintén csodákra képesek.

Egy részletes tanácsadás alkalmából betekintést nyerhetsz ezekbe a titkokba, melyektől a megjelenésed meg tud változni. Ezért nem mindegy, hogy a fodrászra bízzuk, hogy válassza ki a hajszínünket, vagy már tudatosan megyünk hozzá, és egy színskálán meg tudjuk mutatni neki, hogy milyen színűre fesse a hajunkat!

Izgalmas, és örömteli dolog felfedezni a színeinket!

Vélemények: "Szerintem nem szégyen segítséget kérni, vagy tanulni valakitől olyan dolgokban, amikben nem vagyunk magabiztosak. Ezért ma részt vettem egy stílus tanácsadáson. Sok dolgot megtudtam a stílusokról, a színekről, az összhatásról stb. Ezeket mind igyekszem is majd beépíteni a mindennapjaimba, a ruhatáramba. A színvilágomon mindenképp érdemes lesz változtatni. :-) Ahogy pár éve a formákon változtattam sokat Kriszta segítségével, most a színeken, mintákon lesz a hangsúly. Ajánlom mindenkinek ezt a programot! Próbáljátok ki!
Szín és stílus" Tasnádi Évi

További véleményeket itt olvashatsz!

Fotó: Hozman Gergő       Helyszín: Imola Hotel Platán

Szeretnéd te is megismerni a színeidet? Keress bátran! Várlak szeretettel!

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.