A lágy nyár típus

2022.12.01

A lágy nyár típus bőre világos bézs vagy elefántcsont, haja hamvas barna vagy hamvas szőke, szeme szürkés kék, szürkés zöld, vagy nem túl sötétbarna.

 A lágy nyár színei: bordó, tört sötétlila, világos lila, csontszürke, fáradt rózsaszín, orchidea, menta - zöld, jáde zöld, szürkéskék, ametiszt, középkék.

A világos, hideg, tört színek állnak jól a lány nyarak számára. Semmi élénkség nem lesz jó nekik, a nyár típuson belül a legtörtebb árnyalatok  teszik bájossá vonásaikat. Az élénk árnyalatok harsognak rajtuk, az egyik legvisszafogottabb típus a lágy nyár,  ha csupán  a színeit nézzük. 

Lágy nyár típusú hírességek: Jessica Sarah Parker, Letizia Ortiz

A színtípus alapruhatár színei: galambszürke, világos szürke, sötétkék, tört fehér

Fantasztikusan állnak számukra az igazán füstös, tompa árnyalatok. A kék a lila a bordó elmaradhatatlan a ruhatárukból, különböző tört árnyalatokban. 

Rúzs színekben a mályva rózsaszín árnyalati lesznek a legjobbak, mindenképpen visszafogottan sminkeljen.

Amikor a vendégeimmel vagy egyáltalán hölgyekkel erről a témáról beszélgetek, általában két tábor van jelen. Az egyik, aki teljesen elutasítja, és el sem tudja képzelni, hogyan lehet felvenni sportcipőt, vagy sneakert szoknyával, a másik pedig akik bólogatnak, hogy nagyon tetszik nekik, de még nem merték kipróbálni. Kevés hölggyel találkozom, akik...

Nyári időszakra sokféle alapdarab létezik, egyik ilyen, amit mindenkinek javaslok a fehér póló. A másik lehet egy világos vagy sötétkék hosszú vagy boka fölötti farmernadrág, de lehet egy térd fölötti farmer nadrág is.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.