en-Tavaszi outfitek 1. rész

04/09/2022

Mutatok számotokra néhány  könnyű tavaszi szettet. Tavasz típusként nekem túlsúlyban kell lenni a szettben a világos színeknek, így  a len halszálka mintás nadrágkosztümöt kétféle felsővel próbáltam. Egyértelmű, hogy számomra a zöld a nyerő, a navy kék sokkal komorabb. Természetesen egy sötétebb színtípusú hölgy számára egy ilyen kosztüm sokkal sötétebb színnel fog jól működni. Tél típusok próbálhatják  feketével vagy pirossal, jó lesz a kontrasztosabb megoldás.

Ez a színes ruha tél típusok számára kiválóan működik, mivel hideg, élénk színekből áll. Az anyagát tekintve selyem, elől néhány rakással díszített, és övvel kell használni. Ez a fazont olyan hölgyeknek ajánlom, akiknek van definiálható derékvonaluk, és szépen ki lehet a derekat emelni. Az zöld táska ezzel a ruhával is jól működik, de  krém színű is jó a ruhához.   Nekem a nyári cipőim és szandáljaim szinte csak nude színben vannak, mivel sok mindenhez tudom őket felvenni, így ehhez a ruhához is ilyet választottam.  A ruhát talán a bőséges zöld árnyalat miatt éreztem önazonosnak. 

A következő szett alapja a korall selyemblúz, tavasz típusoknak egyik alap színe a korall. Nem bázis színnek nevezném, de a tavasz típusok színei  közül tényleg egy  alap.  Nagyon jól áll számukra, mutatós szín rajtuk. Bő szárú nadrággal  és mintás nadrággal is próbáltam. Az első letisztultabb, a második szett pedig  játékosabb és látványosabb. Mindig úgy válasszátok ki a párosítást, hogy mit szeretnétek kommunikálni magatokról, mit szeretnétek kifejezni, éppen milyen hangulatotok van. A második szett esetében a fekete táska nagyon vagány. 

Kedvelem a bő szárú nadrágokat, körte alkat lévén nekem előnyösek, és a magasságom is meg van hozzá.  Egy színben passzoló inget választottam hozzá.  És hozzá az elmaradhatatlan, előző fotókról már ismert zöld táska. Ezt a színvilágot egyébként nyár típusoknak is ajánlom. A őszöket sápasztani fogja, a tél típusoknak pedig kevés benne a kontraszt. Tavasz típusoknak pedig  a zöld árnyalat miatt tud működni. 

A tavaszi outfitekről szóló blogbejegyzést hamarosan folytatom. 

Ha még nem tudod, hogy milyen színtípus vagy, milyen színek és fazonok a legelőnyösebbek számodra, akkor jelentkezz be stílustanácsadásra, ahol mindenre fény fog derülni. 

Ha professzionális vagy a szakmádban, akkor ezt ki tudod fejezni az öltözködéseddel is, mivel az öltözködésünk a kommunikációnk része. Akár tudomást veszünk róla, akár nem, a külsőnkkel kommunikálunk, sokkal többet elárulunk saját magunkról az öltözködésünkkel, mint azt gondolnánk.

Amikor az ünnepi öltözékre gondolunk, önkéntelenül is néhány szín jut az eszünkbe. Az arany, ezüst, piros, fenyőzöld, fehér, fekete, sötétkék és minden ami csillog. Textúrákban a selyem, bársony, fényes, csillogós anyagok. Természetesen bármit felvehetünk az ünnepekkor, ez nem előírás, inkább egy ötlet, tipp, amivel ünnepi szetteket kreálhatunk.

Élményfotózásunkat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik a szürke hétköznapokból kiszakadva szeretnének megélni egy olyan napot, ami igazán feltölti és rekreálja őket. Minden hölgy vágyik arra, hogy legyen olyan nap az életében amikor a teljes figyelem középpontjában van.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.