Szolgáltatásaim

Stílustanácsadás- alapok

Stílustanácsadás kis csoportban vagy egyénileg

Egy káosz a gardróbod? Nincs egy rongyod sem, amit felvegyél? 

Ha szeretnél ezen változtatni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá!

Részletek.....

Ára: 32.000 Ft ( csoportosan)

         49.900  Ft ( egyénileg)


Stílustippek Haladó Szinten Zárt Klub

Regisztrálj a STÍLUSTIPPEK HALADÓ SZINTEN csoportunkba, ahol támogathatod munkásságunkat, és hetente frissülő kreatív stílustippekre  kapsz rálátási lehetőséget.

Nyitás április 20-án!

Részletek....

Éves díj: 45.000 Ft/fő

  


Online stílustanácsadás és fejlesztés

Nem tudsz részt venni egy személyes tanácsadáson?

Ez most már nem lehet gond. A probléma orvosolható az online konzultációval. Vagy ha külföldön élsz bárhol a világon és magyar az anyanyelved, és magyar nyelven szeretnél stílustanácsadást igénybe venni, akkor ez egy jó lehetőség számodra.

Részletek....

Ára: 49.900 Ft 


Stílustanácsadó képzés

Érdekel a divat az öltözködés és szeretnél szintet lépni?

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra és a sokoldalú ismeretre, így vendégelőadókkal is fogsz találkozni.

Részletek....

Ára: 350.000/ kurzus


Stílustanácsadás cégeknek

Egy szuper rekreációs nappal szeretné megajándékozni kollégáit? Kérje a szín-és stílustanácsadás szolgáltatást dolgozói számára. A céges stílusnap keretében a dolgozók komplett stílustanácsadást kapnak.

Garantált a jó hangulat, és az élményekben gazdag tanulás.

Részletek....

Ára: egyedi ajánlattal


Gardróbrendezés

A gardróbrendezés során én megyek el az otthonodba, vagy te jössz el hozzám a stúdiómba több bőrönddel, és átnézzük a szekrényed tartalmát, megnézzük mely ruhadarabok amelyek maradhatnak, és melyek azok, amiktől esetleg végleg meg kell válnod.

Kialakítunk szetteket, melyekről fotókat is készülnek. Rendezési elvek szerint rendezzük a ruháidat, így könnyebb lesz majd használni őket.

Részletek....

Ára: 15 ezer Ft/ óra


Közös shopping túra

A közös vásárlás lényege, hogy együtt megyünk el vásárolni számodra megfelelő ruhadarabokat. Ilyen alkalomkor jó, hogy ha van egy lista, és célirányosan tudunk haladni. Természetesen legjobb,ha megelőzi a gardróbrendezés, és akkor már látod,hogy mire van szükséged.

Ha csak próbálgatni szeretnél, és nem feltétlenül vásárolni, az is lehetséges. A felpróbált ruhákat mindig befotózzuk inspirációs céllal.

Részletek....

Ára: 15.000 Ft / óra


Színtanácsadás

A színtanácsadás alkalmával megtudod, hogy melyek a legelőnyösebb színek számodra

A megjelenés alapja a megfelelő színű ruha viselése az arc közelében. Egy jó szín viselése esetén sokkal fiatalabbnak tűnsz, akár 5-10 évet is letagadhatsz, főleg ha ez alapján választod ki a hajszínedet és sminkszínedet.

Részletek....

Ára: 29. 900 Ft


Egyéni stílusfejlesztés egy teljes nap

Szeretnél egy professzionális ruhatárat, ami valóban Téged tükröz, ami tényleg Te vagy, és nem vallasz szégyent egyetlen eseményen sem? Tudok Neked segíteni!

Én leszek a stylistod, és velem együtt sikerülni fog!

A munkámra garanciát vállalok! Ha nem vagy elégedett, nem kell fizetned a szolgáltatásért!

Részletek....

Ára: 120.000 Ft


Páros stílustanácsadás

Amennyiben nem szeretnél egyedül jönni stílustanácsadásra, de nem akarsz egy számodra idegen emberekből álló csoportban sem részt venni stílusműhelyen, akkor pont neked való a páros tanácsadás. 

Ez történhet a barátnőddel, pároddal, édesanyáddal, testvéreddel bárkivel, akit magaddal hozol. Ilyenkor mindketten személyes tanácsadást kaptok.

Részletek....

Ára: 39.900 Ft / fő


Stílus férfiaknak

A férfiaknak szóló tanácsadás mindig egyénileg történik. Kivéve, ha a pároddal jössz. Akkor viszont igénybe tudod venni a páros tanácsadás kínálta lehetőséget, melyet külön találsz.

Részletek...

Ára: 65.000 Ft


Az árak tájékoztató jellegűek. Több szolgáltatás együttes megrendelése esetén változnak. Mivel nem csak Budapesten és Egerben vállalok tanácsadást, így a többi városban az árak km függvénye is. Nem minden tanácsadáshoz számolok fel km költséget, így legjobb, ha kérsz árajánlatot.

Ha bármely szolgáltatásomat igénybe veszed, felveszlek a Szín és stílus zárt Facebook csoportban, ahol további kérdéseket tehetsz fel, és stílus ötleteket olvashatsz.

Szolgáltatásaimra 100% pénz visszafizetési garanciát vállalok, amennyiben a workshop végén nem vagy elégedett!

Szolgáltatások megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.