en-Karácsonyi outfit ötletek

28/03/2023

Amikor az ünnepi öltözékre gondolunk, önkéntelenül is néhány szín jut az eszünkbe. Az arany, ezüst, piros, fenyőzöld, fehér, fekete, sötétkék és minden ami csillog. Textúrákban a selyem, bársony, fényes, csillogós  anyagok.  Természetesen bármit felvehetünk az ünnepekkor, ez nem előírás, inkább egy ötlet, tipp, amivel ünnepi szetteket kreálhatunk.

Úgy döntöttem, idén megnézem mi van a ruhatáramban, és összerakok a meglévőkből ünnepi hangulatú szetteket, olyat, ami számomra önazonos, és szívesen fel is venném. Világos tavasz típus vagyok, így nálam fenyőzöld nincs a ruhatárban, és az igazi piros sincs, egy korallosabb változata van. Az említett színek elnyomnak, így rajtam a világosabb színek állnak jól. Tehát te is a saját színtípusodra vonatkoztatva tudod elkészíteni az ünnepi szettet. Inspirációnak használd, és olyat vegyél fel, ami Rajtad jól áll!

Van egy négy évszakos korall piros szoknyám és egy hasonló színű nadrágom, az utóbbit inkább ősszel és télen viselem. Az arany csillogós felsővel kész az ünnepi szett. A krém színű lakk boka csizma pedig a téli alapdarabom. 

Megnéztem, hogy milyen zöldet találok a ruhatáramban, ezt a középzöld nadrágkosztümöt találtam, pirossal és fehérrel össze lehet rakni erre az alkalomra. A korall piros szemüveg egy új szerzeményem, egyenlőre nem napi szinten viselem, csak ha olyan ruhadarab van rajtam, amihez illik. 

A pirosat lehet a zölddel keverni, ha a szín tónusok passzolnak. 

Annyira nem kedvelem a csillogós felületeket magamon, így nincs is igazán ezen a felsőn kívül. Így ezt az egyet próbáltam többféleképpen kombinálni. 

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! :) 

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.