Általános Szerződési Feltételek


Üdvözöllek a honlapomon!

Te, aki az oldalra látogatóként, vagy leendő megrendelőként érkeztél, az oldalra való kattintással elfogadod és tudomásul veszed, hogy a weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalról tartalmat, képet, videót vagy szöveget/szöveg részletet másolni, más oldalon, vagy fórumon felhasználni csak és kizárólag a szerző, Tomasovszky Andrea írásos engedélyével lehet. Ellenkező esetben a hatályos jogszabályok - az 1999. évi LXXVI. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ - alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezzük, továbbá a jogosulatlan felhasználás napidíja is felszámolásra kerül. Ennek díja 300.000 HUF/nap/kép/ videó/ mondat.

Megrendelések, és azok feltételei

A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

Megrendelés esetén a szerződéskötés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 4. § (10) bekezdése alapján történik meg. A szerződést megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelni kívánt szolgáltatás megnevezésével töltik ki.

A szerződést Tomasovszky Andrea - val  kötöd meg. (Adószám: 59777472-1-30).

A megrendelések beérkezésekor

  • Bármely szolgáltatás esetében egy munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül, és egyeztetünk egy alkalmas időpontot a kiválasztott konzultációra.
  • A tréningek és a tanfolyamok esetében a fizetési adatokat emailben kapod meg
  • A feltüntetett árak bruttó árak, és áfa nélkül érvényesek
  • Az árak változtatásának jogát fenntartom

Kapcsolattartó

Tomasovszky Andrea

Telefon: 70 293 47 24

Email: szinesstilus@szintesstilustanacsadas.huTelefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.