Stílustippek haladó szinten


Szeretnék mesélni Neked egy különleges lehetőségről: a haladó klubról, amely csak regisztrált előfizetőknek  nyitott. 

Ezért javaslom, hogy csatlakozz a Haladó klubunkhoz, ahol megtalálod mindazt az információt és támogatást, amire szükséged van a saját stílusod megtalálásához. A zárt klubunkban exkluzív tartalmakat kínálunk, beleértve két stílustanácsadó által készített videókat, amelyek segítenek abban, hogy még inkább megértsd, hogyan kell öltözködni a testalkatodnak és színtípusodnak megfelelően.  A haladó klubhoz csatolunk egy zárt Facebook csoportot, ahol havonta érdekességek és élő bejelentkezés is színesíti a közösségi életet. A klub csatlakozási feltétele, éves előfizetés vásárlása. 


Manapság az internet és a közösségi média eláraszt minket a hihetetlenül sok információval, különösen ha divatról és stílusról van szó. Azonban ezek az információk gyakran ellentmondásosak, és nehéz kiválasztani, hogy mi az, ami valóban működik a számunkra.

Ezért javaslom, hogy csatlakozz a Stílustippek Haladó  Klubunkhoz, ahol megtalálod mindazt az információt és támogatást, amire szükséged van a saját stílusod megtalálásához. 

Képzeld el, hogy minden hónapban lehetőséged van arra, hogy megkapd a legfrissebb stílustanácsokat és trükköket, amelyek garantáltan javítják megjelenésedet és önbizalmadat. Képzeld el, hogy mindezt elérheted otthonod kényelmében, egyetlen kattintással, és mindezt egy exkluzív  klubon keresztül.

Ez az, amit az előfizetéses klub nyújt neked. A haladó szintű stílusvideók segítenek abban, hogy még többet megtudhass az öltözködésről, a kiegészítőkről, az alakformálásról és az aktuális trendekről. Az exkluzív tartalmak pedig olyan információkat és tippeket tartalmaznak, amelyekhez csak a klub tagjai férhetnek hozzá.

A haladó klub havonta friss tartalmakat tesz elérhetővé, amelyek minden hónapban újabb és újabb ötleteket, trükköket és tanácsokat tartalmaznak.

És hogy az egész még izgalmasabb legyen, a klub élő bejelentkezéseket is tart, ahol válaszolunk a kérdésekre és segítünk az esetleges problémák megoldásában.

Ha szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, amelynek tagjai az öltözködés, a stílus és a divat iránti szenvedélyükkel osztoznak, akkor az előfizetéses klub tökéletes választás lehet számodra. Csatlakozz most, és fedezd fel az öltözködés és stílus világának legújabb titkait és trükkjeit.

Mit kapsz a klubban, ha csatlakozol hozzánk?

1. Hetente új tartalmat videó formájában.

2. A videók témái felölelnek majd minden öltözködéssel kapcsolatos tartalmat, stílusok, testalkat, színtípusok, dress code-ok, ezenkívül lesz protokoll, önismeret és vendégeket is megszólaltatunk minden olyan témában, ami a hölgyeket érdekli ( sminkelés, bőrápolás, divat...).

3. A klubban elárulunk olyan titkokat, hogy hogyan tudod otthon tesztelni magad, hogy milyen színtípusba tartozol, hogyan állapítsd meg, hogy milyen testalkat típusba tartozol. Tehát, ha nem jutsz el személyes tanácsadásra, vagy úgy érzed, hogy a megállapított színtípus nem passzol hozzád, akkor elárulunk technikákat Neked, hogy otthon elvégezd, és rájöjj, hogy milyen színek illenek leginkább hozzád. 

4. Ne aggódj, Informatív, rövid videókkal jelentkezünk, nem húzzuk az idődet hosszú videókkal, viszont mindent elárulunk pár perc alatt.  Lényegre törünk, és hasznos információkat adunk. 

5. Havi egy kérdezz-felelek élő adást, ahol minden benned felmerülő kérdést feltehetsz nekünk az öltözködéssel kapcsolatban, mi pedig válaszolunk Neked.

6. Évi kétszeri személyes exkluzív találkozót, ahol személyesen is megismerkedünk egymással  ( csak klubtagoknak) egy szuper étteremben egy vacsora keretében.

7. Bónusz! Már az első héten indul a 10 hetes gardróbkihívás, videókkal és feladatokkal . 

Szeretnéd végre megtalálni az igazi stílusodat, amelyben igazán önmagad lehet és magabiztosan érezheted magad? Csatlakozz hozzánk, és garantáltan megtalálod a számodra megfelelő öltözködési stílust. 

Amit garantálunk: 

1. Hogy a stílustanácsaink és öltözködési tippjeink segítségével mindig szépen és igényesen öltözhetsz fel, és bókokat kapsz majd a megjelenéséért.  

2. A klubunkban olyan öltözködési tanácsokat és stílustippeket kapsz majd, amelyekkel sosem leszel tanácstalan a szekrény előtt. Garantáljuk, hogy mindig tudni fogod, mit kell viselned minden alkalomra.

3. Ha csatlakozol hozzánk, garantáljuk, hogy mindig tudni fogod, hova fordulj, ha öltözködési dilemmáid adódnak. A klub tagjaként számíthatsz az exkluzív tanácsadásunkra is!

4. A klubunkban garantáljuk, hogy nemcsak az öltözködésed fog javulni, hanem az önbizalmad és az önértékelésed is. Segítünk abban, hogy megtaláld az igazi stílusodat, amelyben magabiztosan és boldogan érezheted magad.

Stílusos Garancia: Öltözködési tippjeink 100%-osan működnek

Bók Garancia: Mindig kapni fogsz dicséreteket megjelenésedért

Tanácstalan Garancia: Nem leszel tanácstalan, ha egy eseményre indulsz

Fordulj Hozzánk Garancia: Mindig tudni fogod, hova fordulj segítségért

Boldogság Garancia: Boldog leszel az új stílusoddal

A Stílustippek Haladó Klub április 20-án nyitotta meg a kapuit. 

Az éves tagsági díj ára: 60.000 Ft. ( most a havi előfizetés nem elérhető)

Amennyiben tagja vagy/leszel a Jól nézek ki zárt csoportomnak kedvezményes áron ( 45.000 Ft/év) csatlakozhatsz. 

A fizetési információkat emailben kapod meg a regisztrációd után.

Nézz bele, hogyan készülnek a videók!

Ha kérdésed van, itt felteheted!

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.