Gardróbrendezés

A gardróbrendezés során én megyek el az otthonodba, vagy te jössz el hozzám a stúdiómba több bőrönddel, és átnézzük a szekrényed tartalmát, megnézzük mely ruhadarabok amelyek maradhatnak, és melyek azok, amiktől esetleg végleg meg kell válnod. A cél mindig az, hogy egy szerethető, funkcionális ruhatárat alakítsunk ki. Azok a darabokat, melyeket nagyon szeretsz, és ragaszkodsz hozzájuk, de valahogy mégsem hordod, megpróbáljuk kis ötletességgel hordhatóvá tenni. Nem a selejtezés a cél, de van amikor nem elkerülhető.

Kialakítunk szetteket, melyekről fotókat is készülnek. Rendezési elvek szerint rendezzük a ruháidat, így könnyebb lesz majd használni őket.

Megtanítalak a meglévő darabjaidat kombinálni, valamint fogunk kiegészítőket is használni. Megmutatom, hogyan tudod a kiegészítőket megfelelően beépíteni a szettjeidbe.

Listát készítünk azokról a darabokról, melyeket mindenképpen be kell szerezned.

Ahogy fentebb is írtam, nem csak olyan megoldás van, hogy én utazom hozzád, hanem ez fordítva is lehetséges, te pakolod össze a ruháidat és elhozod hozzám. Sok esetben ez praktikusság, időbeosztás kérdése. Időtartama általában 2-3 óra.

A gardróbrendezés ára a stúdióban: 15.000 Ft/óra

Kiszállási díj Budapesten: 6000 Ft ( Budapest vonzáskörzetében és vidéken egyéni egyeztetés)

Elérhetőségem:  andrea.tomasovszky@gmail.com

Telefon: 70/2934724

         Szeretnék időpontot foglalni!

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.