Színtanácsadás

                                                            Parókapróbával és rúzspróbával

A színtanácsadás alkalmával megtudod, hogy melyek a legelőnyösebb színek számodra

Miért van erre szükség?

Azért mert bizonyos színektől beszürkül, vagy besárgul az arcod, más színektől viszont ragyog, olyan módon, hogy smink nélkül is nagyon jól nézel ki. Egy színanalízis segítségével megállapítható, mely színek, árnyalatok állnak neked a legjobban. 100 db színes kendővel figyelem meg, hogyan reagál az arcod az egyes színekre. A színteszt mindig nagyon látványos, és az eredmény magáért beszél, amit Te is látni fogsz.

A megjelenés alapja a megfelelő színű ruha viselése az arc közelében.

Egy jó szín viselése esetén sokkal fiatalabbnak tűnsz, akár 5-10 évet is letagadhatsz, főleg ha ez alapján választod ki a hajszínedet és sminkszínedet.

A színanalízis során fény derül arra is, hogy milyen hajszín a legelőnyösebb számodra, és milyen színű rúzst viselj! A színtesztre lehetőleg smink nélkül gyere! Van lehetőség paróka próbára is! Különböző színek és fazonok állnak a rendelkezésre.

Fogsz kapni egy színkártyát kézzel foghatóan és elektronikusan is, melynek segítségével később azt üzletekben magabiztosan tudsz vásárolni. Ezenkívül kapsz még tőlem egy összefoglalót a hajszínekre és sminkszínekre vonatkozóan.

Hozzám bármikor visszajöhetsz, ha szeretnéd,hogy újra nézzelek meg, természetesen teljesen díjmentesen.

Fontos! Smink nélkül gyere! De van lehetőség a helyszínen lemosni, letörölni is!

Színtanácsadás ára: 29.900 Ft/fő

Ha párban jöttök: 25.000 Ft/fő 

( barátnőddel, pároddal vagy anyukáddal)

Időtartam: 1-1,5  óra

A színtanácsadás helyszínei: Budapest, Eger

A tanácsadásra pénz visszafizetési garanciát vállalok!

Amennyiben a tanácsadás után úgy érzed, hogy nem kaptál megfelelő szolgáltatást, így ha jelzed felém, a pénzed visszafizetem.

A színtanácsadásra elköltött összeg nem kidobott pénz, hanem befektetés a megjelenésedbe. Feleslegesen vásárolt ruhákra sokkal több pénzt költesz, amit utána már nem teszel, hiszen megtanulod, hogy mi az igazán neked való.

Nézd meg ügyfeleimet a színtanácsadás előtt és után!

Sokat hezitáltam azokról a színekről hogy mi állna nekem jól és régóta terveztem, hogy felveszem a kapcsolatot egy színtanácsadóval. Valahogy mindig bizalmatlan voltam, de Anditól átfogó tanácsadást kaptam és elkápráztatott nyugodtságával és széles ismeretével. Csak ajánlani tudom, egy olyan tanácsadó aki TÉNYLEG segíteni fog!  Pálházy-Nagy Zsuzsa


            Jelentkezem színtanácsadásra!

Ahol már találkozhattál velem

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.