Rólam mondták

B.Sz. A.

Budapest

"Egy éve voltam Andinál kétszemélyes tanácsadáson a barátnőmmel. Felejthetetlen, kihagyhatatlan, és minél előbb, annál jobb!!! Napi szinten jut eszembe, mennyire hálás vagyok ezért a "kiképzésért"! Azóta hallottam másoktól is, hogy milyen gyenge színvonalú stílustanácsadásokon jártak, és csak áldom a szerencsémet, hogy én Andit választottam, mert annyival de annyival többet kaptam, mint az ismerőseim!! Ők csak néznek, hogy nekem milyen biztos kézzel van összeállítva a színpalettám, miket tudok az öltözködési szabályokról, és nem értik, hogy lehet az, hogy nem csak az enyémet tudom, hanem nekik is tudok tanácsot adni! Hát úgy, hogy Andi egyszerűen elmagyarázza a szabályokat, a rendszert, és az alapján nem csak én tudok öltözködni, hanem meg tudom mondani a munkatársamnak, hogy ebben és ebben a blúzban miért is nem érzi ő jól magát. 🙂 Mi az együtt-vásárlást is kértük a csomagban, és nem bántuk meg, mert ott vált igazán kézzelfoghatóvá, hogy miről is volt szó "elméletben". A próbált ruhákon tudta Andi megmutatni élőben, hogy hogyan is van, amikor görbül, amikor nem görbül, domborodik, amikor túl széles, amikor rövid, amikor hosszú. 🙂 Az alapján már én is el tudom dönteni azóta egyedül, hogy ez a ruhadarab "10 pontos-e", vagy nem, és akkor ott is hagyom nyugodtan.

Szóval azoknak tudom ajánlani Andit, akik nem egy felületes és villámgyors kiokosítást szeretnének, hanem megérteni, megtapasztalni, akik nem akarnak csalódottan hazamenni, hogy na, ehhez elég lett volna két divatblogot átolvasni..."

Domonics Réka

Budapest

Úgy örülök, hogy végre rávettem magam és rászántam pénzt, időt, energiát, hogy Andival egy napot eltöltsek 🙂 (köszi Férjemnek is, hogy támogatta az ötletet, sőt segített megoldani az egész napot és még az utolsó pillanatban lebetegedő legkisebbre is vigyáztak sógornőmmel 😊).
Szóval: nagyon megérte, Andi profi, én pedig olyan jól érzem magam a szineimben és sokkal magabiztosabban és tudatosabban indulok vásárolni is, a reggeli készülésről nem is beszélve. Ez a nap felért egy önbizalomnövelő tréninggel is, ami még mindig tart... Több bókot is kaptam azóta ;)
Ne halogassátok, mert rengeteg időt és pénzt fogtok megspórolni miután megismeritek a színeiteket, az alkatotokhoz előnyös fazonokat, és a stílussal kapcsolatosan is tudatosabbak lesztek... receptre írnám! Köszi Andi! 💖

K Tóthné Andrea

Mezőkövesd

"Kedves itt tanuló és leendő itt tanulni vágyó Őkelmés hölgyek!

Ma a stílustanácsadáson egy teljesen új számunkra ismeretlen világ tárult elénk, megismerve Andit, aki hozott nekünk sok új színt és picit másabb stílust az életünkbe.

Aki eddig gondolkozott hogy mit miből ,milyen ruhát varjon magának annak ma megoldódott a gondja!
Saját testre szabott stílust alkotott nekünk bemutatva hogy milyen jó is a színben stílusban hozzánk illőt megtalálni.
Nagyon köszönöm Tündének, hogy ezt felajánlotta nekünk és lehetőséget nyújtott arra hogy megismerjük Andrea Tomasovszky -t.
Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Nagy Mariann és Kola István

Balmazújváros

"Kedves Andrea!
A lehető legjobb döntés volt Téged választani!
Egy nagyszerű embert ismertünk meg a személyedben, aki igazi profi a szakmájában!
Még biztosan találkozni fogunk!
Köszönünk mindent!! :)"

Némethné Ludnay Zuzsanna

Eger

Az Andrea által tartott szín és stílustanácsadást kötelezővé tenném minden nő számára. Hála neki és szakértelmének , utána mindenki megtalálja a neki illő ruházatot, stílust, színeket amiben tökéletesen csinosnak, magabiztosnak, és önazonosnak érezheti magát. KIHAGYHATATLAN! Hálás köszönet érte."

Laskovics-Lengyel Krisztina

Eger

"Köszönöm a lehetőséget és a sok hasznos tanácsot, amit kaptam. Azóta tudatos vásárló lettem! Ha megtetszik egy fazonú ruha, nem állok felette órákig, hogy vajon melyik színben állna jól. Rövidebb ideig tart a vásárlás, mert már tudom milyen színű ruhákat és kiegészítőket kell keresnem az üzletekben. Nincs már bennem bizonytalanság, hogy jól áll-e valami vagy esetleg sápaszt, netán öregít. Mindezekkel időt és pénzt takarítok meg, és nem utolsó sorban magabiztosabbnak érzem magam. Köszönöm!"
Tahy Éva

Pomáz

Nagyon köszönjük Andreának a lánya - anyja szaktanácsadást, nagyon élveztük és szuper, hogy személyre szóló tanácsokat kaptunk. Odafigyelés, szakértelem.


Lengyel Mária

Szarvaskő

"Nagyon hasznos, és az öltözködés minden területére kiterjedō volt a tanácsadás.Azon színek megismerésével melyek illenek hozzánk ruhatárunkat gazdaságosan,minden alkalomra megfelelōen tudjuk összeállítani. Köszönöm"

Rácz Tünde

Budapest

"Elárulom Nektek,hogy a JÓ ÍZLÉS vagy az előnyös fizikai adottság bizony kevés ahhoz,hogy igazán megnyerő, kellemes és magabiztos külső képet közvetítsünk a külvilág felé. Jól jöhet egy jól felkészült, kifejezetten szimpatikus szakember,aki segít rendezni a sorokat.
A STÍLUSMŰHELY pont erről szól.
Stílus. Szín. Alkat.
Mert ugyebár lehet,hogy a kisvirágos, fodrokkal díszített ruhácska csudacuki és még jól is áll csini alakunkon,de valami még sem az igazi...mert a romantikus stílus nagyon nem mi vagyunk. A belsőnk nincs összhangban azzal a külső megjelenéssel amit a tipikus stílusjegyekkel közvetítünk. A szettünk lehet tökéletesen összeválogatva,mégsem érezzük sajátunknak.
Léteznek életkori sajátosságból adódó stílusbakik amikbe nem optimális belefutni. Egy érett, felelőségteljes nő nem vásárolhat tinédzserekre fókuszáló boltokba,mert a hatás nem lesz ugyanaz. RÖVIDEN. Ilyen és ehhez hasonló kulisszatitkokat kaphattok Anditól.
Szeretettel ajánlom mindenkinek az elérhető árú, csoportos, jó hangulatú stílusműhely foglalkozásokat!
Az én gardrobomban mára rend és harmónia lett. S mindez EGY ÉLETRE szól.
Hála!"

Farkas Nóra

"Kedvesség, profizmus az egyik oldalon, hálás ügyfelek,és - soha nem viselt ruhák tömkelege helyett - tudatosan kialakított gardróbok a másikon. :)"

Fridrich Barbara

Budapest

"Nagyon meg vagyok elégedve, új embernek érzem magam az új stílusommal, segítettél vásárolni, minden darab a féltve őrzött kedvencem lett, és szeptemberben újra szeretnék találkozni veled, hogy kiegészítőket és őszi téli ruhadarabokat nézzünk. :)"

Tasnádi Évi

Budapest

"Szerintem nem szégyen segítséget kérni, vagy tanulni valakitől olyan dolgokban, amikben nem vagyunk magabiztosak. Ezért ma részt vettem egy stílus tanácsadáson. Sok dolgot megtudtam a stílusokról, a színekről, az összhatásról stb. Ezeket mind igyekszem is majd beépíteni a mindennapjaimba, a ruhatáramba. A színvilágomon mindenképp érdemes lesz változtatni. :-) Ahogy pár éve a formákon változtattam sokat Kriszta segítségével, most a színeken, mintákon lesz a hangsúly. Ajánlom mindenkinek ezt a programot! Próbáljátok ki!
Szín és stílus"

Bóta Petra

Eger

"Andrea szakszerű és körültekintő tanácsadása rengeteg kételyt oszlatott el bennem és sok sok felesleges kiadástól kímélt meg a jövőre nézve, melyet a vaktában vásárlás okozott volna. Valódi meglepetés volt az eredmény a típusomat illetően, bár valahol mélyen mindig vonzottak a pasztell/fagyi színek. Segítségével átalakítottam ruhatáramat és végre úgy érzem, nincs olyan ruhadarab a gardróbban, amit ne hordanék szívesen, mert most már tudom, hogy mi az amiben "élek".

Köszönöm!

Sike Ágnes

Felsőtárkány

"Köszönöm szépen a szuper ötleteket! Nagyon sok új dolgot tanultam! Élmény volt részt venni a szín és stilus tanácsadáson"

Csépányiné Zita

Ózd

"Köszönöm szépen a lehetőséget Kedves Andrea!A sok jó tanácsot, eligazítást színekben típusokban!Látva és tapasztalva azt,hogy Te magad is képviseled a stílust és az eleganciát!További sok Sikert kívánok!"

Barta Henrikné

EGer

"Köszi a segítséget, jó tanácsokat! Pontosan olyan ruhákat mutattál, amiben igazán jól éreztem magam, és ahogy írtad passzol az egyéniségemhez! "A "kis fekete " is nagyon tetszett, magamtól valószínű fel sem próbáltam volna! Köszi😊 Az alapdarabokkal kapcsolatos tanácsok is nagyon hasznosak voltak, tudatosabban fogok így a jövőben vásárolni!"

Tugyi Mária 

Újlengyel

"Kedves Andi!
Képzeld, még tegnap este gardrób rendezést végeztem. Nem voltam túlságosan szigorú magammal, de így is fél zsák ruhától váltam meg. Főleg a stílussal és a színekkel kapcsolatban nagyon sok új információt kaptam tőled. Korábban görcsösen ragaszkodtam ahhoz pl.., hogy a cipő és a táska azonos színű legyen. Láttam ugyan fotókon eltérő színű kiegészítőket, de nem mertem volna bevállalni, mert nem tudtam, hogy az adott szín mellé milyen másikat válasszak és az jól áll-e majd nekem. Mostantól sokkal tudatosabb leszek és kísérletezni is fogok a saját határaimon belül. A stílusműhely nekem nem csupán új információkat adott, hanem önmagam számára inspirációt, motivációt és kihívást az öltözködési stílusom kialakításában. Köszönöm a segítséged!"

Balohné Demeter Andrea

Nyíregyháza

"Kedves Andrea!
Köszönöm neked ezt az élményekkel, tanulással teli jó hangulatú délutánt.Nagyon jól éreztem magam.
A közvetlen és kedves személyiséged lehetővé tette, hogy bátran kérdezzek és megtudjam, hogy mi áll jól nekem,s mit jobb kerülnöm.
Szívből ajánlak másoknak is,ha stílus -és öltözködési tanácsokra van szükségük,mert Te egy jó felkészült tanácsadó vagy.
A további munkádhoz sok sikert,örömöt és jó egészséget kívánok!"

Schleer Zsuzsanna

Budapest

"Köszönöm Andi a Szuper stilistanacsadó napot! Rengeteget tanultam tőled! Színekről, formakról, stilusokról, rólam. Nagyon sokat jelent nekem. Segitettél jobban megismerni magam es közelebb kerülnóm a MAGomhoz! Nagyon hiteles, stilusos nőt ismertem meg benned. Köszönöm az egyuttműködésed es az utólagos segítségedet is! Hálás vagyok neked!"

Szilvi

Nyíregyháza


"Felüdülés és megújulás. Így tudnám jellemezni az együtt töltött időt, a szín és stílus tanácsadást Andival. Nagyon élveztem, ahogy kibontakozott előttem és egyre világosabb lett, hogy milyen ruhák is állnak jól nekem. A közös vásárlás pedig a nap fénypontja volt, amikor gyakorlatba ültettük a tanultakat. A végeredmény pedig felemelő érzés volt. A környezetem döbbent ámulata, a "dejólnézelkiiiiii" effektus, ami végre meghozta az önbizalmamat és a kedvemet a stílusos öltözködéshez, a magabiztos vásárláshoz. Mindenkinek nagyon ajánlom, aki bizonytalan magával kapcsolatban, vagy nem szeret, nem tud vásárolni, és úgy érzi, hogy nincs érzéke, szeme a neki illő ruhákhoz. Andi tényleg segít!!!!:)"

Horváth Brigitta

Verpelét

"Köszönöm Andi a jó tanácsokat, amiket kaptam tőled. Utólag látom, mennyire hajlamos voltam egysíkúan öltözködni, holott körbevesznek a gyönyörű szinek! Köszi, hogy rávezettél milyen alkatomhoz illő ruhákat hordhatok, és azt is - hurrá- hogy őszintén kritizálsz, ha mégis melléfogok, remélhetőleg egyre kevesebbszer fog előfordulni, hogy okot adjak rá. Nagyon jó hangulat volt a szinválogatáson, kár hogy már túl vagyunk rajta. :) Figyelem a hírdetéseidet, ha minden összejön, találkozunk!"

T. Ildi

Budapest

"Nagyon köszönöm az anyagokat és a lehetőséget, hogy tanulhattam tőled. Felkészült, profi és használható segítséget kaptam, amiért hálás vagyok. Szuper jól éreztem magam pénteken. Az biztos, hogy mindenkinek reklámozni foglak. :-)"

 Oláh Tünde

Eger ( Őkelme varrótanfolyam háziasszonya)

"Ma is volt stílustanácsadás és ismét tudott újat mondani Andrea Tomasovszky, akinek köszönöm a tartalmas, lelkesítő és megbízható információit :-) Mindenkinek csak ajánlani tudom ;-) És a csajok is elégedettek voltak, igaz? :-) Most már ismerjük a színeinket, a stílusunkat...hajrá varrás!!!! "

Csuforné Somodi Anita

Eger


"Kedves Andrea!

Köszönöm szépen a mai napot, a szín és stílus tanácsadást! Nagyon érdekes volt.Érdekes volt látni nem csak magamon, hanem másokon is, hogy kinek milyen szín áll jól és hogy egy szín mennyire megváltoztatja az emberek arcát, mennyire tud egy szín nagyon jó vagy egy nagyon rossz választás lenni.Megmutattad, hogy az előnyös megjelenés ugyanis nem varázslat, hanem tudás, gyakorlás és motiváció eredménye.A jó megjelenés fortélyai bárki számára megtanulhatók és segítségükkel kifejezhetjük mindazt a szépséget, ami bennünk lakozik.Jól éreztem magam!  Köszönöm még egyszer!"


Demterné Bera Márta

Eger

"Kedves Andrea, csatlakozom az előttem szólóhoz,köszönjük szépen a mai napot.Mindig jó új dimenzióból megvizsgálni a dolgokat&megtapasztalni a kevesebb néha több elméletét.Az átadott információk alapján még most is kattognak a fejemben a színek😊 Hiszem hogy hasznosítani tudjuk,amit Nálad tanultunk."

Varga  Éva

Budapest

"Kedves Andi! Pár hete voltam csak nálad, de azóta gyakorlatilag lecseréltem a ruhatáramat szem előtt tartva az általad mondottakat, sőt a meleg árnyalatú melírt is kiiktattam a hajamból. :-) A hétvégi beszerzésekkel most érzem először úgy, hogy van miből válogatnom reggel a szekrény előtt állva, persze a nincs egy göncöm se felkiálltás azért sose múlik el. :-) Szóval nagyon köszönök mindent!"

Setény Karolina

Eger

"Szeretném megköszönni hogy segítettél"felruházni"egy tinit...szakmai hozzáértésed vitathatatlan...egy élmény volt!!!! "

Szeretnél te is személyre szóló tanácsokat kapni?

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.