en-Egy kis zöld a ruhatárban

05/10/2022

A zöld szín sem túl gyakori a hölgyek ruhatárában, leggyakrabban használt változatai a fenyő zöld és a lomb zöld. Ezeket az árnyalatokat az elmúlt években már kapni is lehetett az üzletekben. Alapvetően a fenyő zöld a tél típusoknak  a lomb zöld a tavasz típusoknak áll jól. A nyár típusoknak egy kicsit szürkésebb, füstösebb zöldre van szükségük, az ősz típusoknak pedig az olíva és sötét türkiz zöld árnyalatai fognak jól állni. A hétköznapi öltözködésünkbe szintén nagyon jól beilleszthető szín.

Tökéletesen működik a fehérrel és krém színnel, mint bázis színnel, de akik a sötétebb színeket kedvelik, számukra a feketével is mutatós. Tél típusoknak ajánlom feketével kombinálni, világos típusoknak inkább fehérrel vagy krémmel. Amikor egy erőteljesebb, élénkebb színt viselsz és bázis színnel rakod össze, mindig kiegyensúlyozott, harmonikus lesz az összkép.

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy milyen fazonok és színek állnak a legjobban neked, szeretettel várlak egyéni vagy kis csoportos stílustanácsadások egyikén.  

Ha professzionális vagy a szakmádban, akkor ezt ki tudod fejezni az öltözködéseddel is, mivel az öltözködésünk a kommunikációnk része. Akár tudomást veszünk róla, akár nem, a külsőnkkel kommunikálunk, sokkal többet elárulunk saját magunkról az öltözködésünkkel, mint azt gondolnánk.

Amikor az ünnepi öltözékre gondolunk, önkéntelenül is néhány szín jut az eszünkbe. Az arany, ezüst, piros, fenyőzöld, fehér, fekete, sötétkék és minden ami csillog. Textúrákban a selyem, bársony, fényes, csillogós anyagok. Természetesen bármit felvehetünk az ünnepekkor, ez nem előírás, inkább egy ötlet, tipp, amivel ünnepi szetteket kreálhatunk.

Élményfotózásunkat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik a szürke hétköznapokból kiszakadva szeretnének megélni egy olyan napot, ami igazán feltölti és rekreálja őket. Minden hölgy vágyik arra, hogy legyen olyan nap az életében amikor a teljes figyelem középpontjában van.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.