en-Videó a legutóbbi stílusestről

09/09/2022

Egy rövid videót láthattok a legutóbbi stílusestünkről. Mi is történik egy ilyen stílusesten?

Először egy előadást hallhattok tőlem a külső megjelenés fontosságáról. Hogyan kommunikálunk a külsőnkkel? Miért fontos a külső megjelenés? 

Az előadás utána bemutatok egy márkát vagy egy divattervezőt és modellek fogják számotokra a ruhákat felvonultatni. A modellek általában hús-vér hölgyek, olyanok, akik már voltak nálam.  stílustanácsadáson. Jelent esetben a stílusest a Sysco Szalonban volt, aminek a megálmodója Vajk Szilvia. A videóban Sysco ruhákat láthattok. Mind a tervező, mind én beszélünk a végén a ruhákról. A tervező a ruhák történetéről mesél, én inkább arról, hogy melyiket milyen testalkatú  és színtípusú hölgynek javaslom. 

Gyere Te is legközelebb, és ismerj meg jobban Bennünket!

A  blog legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Ha professzionális vagy a szakmádban, akkor ezt ki tudod fejezni az öltözködéseddel is, mivel az öltözködésünk a kommunikációnk része. Akár tudomást veszünk róla, akár nem, a külsőnkkel kommunikálunk, sokkal többet elárulunk saját magunkról az öltözködésünkkel, mint azt gondolnánk.

Amikor az ünnepi öltözékre gondolunk, önkéntelenül is néhány szín jut az eszünkbe. Az arany, ezüst, piros, fenyőzöld, fehér, fekete, sötétkék és minden ami csillog. Textúrákban a selyem, bársony, fényes, csillogós anyagok. Természetesen bármit felvehetünk az ünnepekkor, ez nem előírás, inkább egy ötlet, tipp, amivel ünnepi szetteket kreálhatunk.

Élményfotózásunkat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik a szürke hétköznapokból kiszakadva szeretnének megélni egy olyan napot, ami igazán feltölti és rekreálja őket. Minden hölgy vágyik arra, hogy legyen olyan nap az életében amikor a teljes figyelem középpontjában van.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.