Iratkozz fel a blogbejegyzésekre!

Talán sokan nem tudjátok, így gondoltam, megér egy bejegyzést az, hogy tisztázzam, én több helyen is dolgozom az országban. Az állandó bázisom viszont Budapesten van, ahol a színtanácsadást tartom. Ezen kívül Egerben és Nyíregyházán is dolgozom, mindhárom helyen tartok szín és stílustanácsadást.

A stílusos megjelenés egy tanulható folyamat. Olyan, mint a finom ételek elkészítése. Van akinek jó érzéke van hozzá, és receptek nélkül is könnyen elkészít valamit, van akinek eleinte nehezebben megy, receptekből tanul főzni.

Milyen kabátok számítanak trendinek 2021 ősz végén? Mivel tudjuk kiegészíteni a kabátokat? A videóban ötleteket láthattok a témával kapcsolatban.

Őszinte leszek, nekem nyár végén nehezemre esik elpakolni a nyári ruhákat és elővenni a vastagabb holmikat, elkezdeni rétegezni. Tudom, hogy sokan szeretik, és nagyon sok mindent lehet belőle kihozni, de nekem nyáron pont az egyszerűsége miatt nagyon élvezetes az öltözködés. Elég egy egybe ruha, és ha az pont hozzám illő, akkor már jól is érzem...

Hogyan öltöztél évekkel ezelőtt, mi alapján? Volt valamilyen vezérelved az öltözködéssel kapcsolatban?

Barbi hideg tél típus és extravagáns stílusú lány. Nem szereti az unalmas megoldásokat, az öltözetében mindig van valami csavar. Hideg tél típusként az őszi avar színek egyáltalán nem előnyösek számára. A fekete viszont jól áll, és más hideg és sötét színekkel is nagyon klassz rajta. A pliszé szoknya nem az ő világa, de a kedvemért próbálkozott...

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.