en-Stílustanácsadás, vagyis hogyan hozd ki a külsődből a legtöbbet? ( interjú)

14/08/2017


"Nincs egy rongyom sem, mit ■ vegyek fel és mivel?" Ez a kérdés gyakran hangzik el az álmos reggeleken. Erre a mindennapi problémára és sokkal többre ad frappáns választ Tomasovszky Andrea stílustanácsadó hölgyeknek és uraknak egyaránt.

- Ha az ember meghallja ezt a szót, hogy stílustanácsadás, azt gondolja, hogy a gazdag emberek kiváltsága. Mi a véleményed erről?

- Nem ez egyáltalán nem így van, a személyi styling ma már bárki számára elérhető szolgáltatás. Az árban vannak különbségek vidék és Budapest valamint szolgáltatók között, de nekem személy szerint is az a célom, hogy az átlagember számára is elérhető legyen ez a fajta tanácsadás. Én Egerben élek már 27 éve, ismerem a helyi viszonyokat, minőségi szolgáltatást szeretnék adni, elérhető áron.

- Mit takar egy stílustanácsadás? Miről szól a szolgáltatás?

- Tudjuk hogy a hölgyek fő problémája reggelente a "nincs egy rongyom sem, mit vegyek fel és mivel" kérdés. Ezt a problémát orvosolja a stílustanácsadás, azon belül a stílus műhely. Megnézem először az ügyfél színtípusát, hogy melyik évszaktípusba tartozik, mely színek lesznek a legelőnyösebbek számára, és melyek öregítik, szürkítik az arcát, ezáltal tudok javaslatot tenni hajszínre és sminkre vonatkozóan is. Utána történik az alkatelemzés, milyen fazonok emelik ki előnyeit, melyek azok, melyeket jobb, ha elkerül. Majd egy stílusteszt segítségével feltérképezzük, hogy melyik stílus áll hozzá legközelebb. Megismerkedik az alapdarabokkal, és gardróbrendezési elvekkel. Valamint kap sok -sok stílus ötletet, stílus tippet. Egy ilyen tanfolyam után garantáltan költséghatékonyan és tudatosan vásárol majd, ezáltal pénzt és időt spórol meg. Foglalkozom még üzleti öltözködéssel, esküvő stylinggal, és cégeknek is tartok tréningeket.

- Kiknek érdemes igénybe venni egy ilyen stílustanácsadást?

- Bárkinek, aki szeretné hogy a külseje is harmóniát sugározzon, és szívesen tanul, fejlődik ezen a területen. Számomra legfontosabb a belső rendezettség, de utána be
kell csomagolnunk a belsőt, és nem mindegy, hogy ezt hogyan tesszük. A stílusos megjelenés nem a legtrendibb megjelenést jelenti, sokkal inkább egy pluszt, ami az egész megjelenést áthatja. Ez egy tanulható folyamat. A stílus műhely azt jelenti, hogy egyszerre több hölgy vesz részt rajta, (max 6 fő) tehát egy csajos nap, egy igazi rekráció hölgyeknek, amikor ő van középpontban, elfelejtheti a gondjait, és egy igazán izgalmas témán dolgozunk, méghozzá, hogy hogyan tudja a legjobbat kihozni a külsejéből. Azt gondolom, ez minden nőt érdekel.

- Csak nőknek szól a szolgáltatás?

- A hölgyek mellett egyénileg férfiak számára is elérhető, a csoportos workshopok, vagyis a stílus műhelyek azonban kizárólag nőknek szólnak.

- Hol lehet igénybe venni ezt a hiánypótló tanácsadást?

- Egerben folyamatosan lehet a stílus műhelyeken részt venni, melyek két heti gyakorisággal indulnak pénteki és szombati napokon, de egyénileg is lehet időpontot egyeztetni.

- Hol kaphat bővebb informálót, akit érdekel a téma?

- A honlapomon minden tudnivalót meg lehet találni: www.szinesstilustanacsadas.hu Kövessétek a Facebook oldalamat, a, Szín és stílust! Valamint a következő telefonszámon lehet jelentkezni, ha valaki kedvet kap a változtatáshoz: 70/293-4724.

Mj. A cikk az Egri  Szuperinfo március 3-ai számában jelent megTelefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.