en-Fotózás sminkeléssel és stylinggal

28/01/2020

Úgy gondoltam, elindítok egy sorozatot, melyben bemutatom nektek az eddigi fotózásokon készült képeket, és azt hogy honnan indultunk, hová jutottunk.

Azt tudni kell, hogy én inkább stílustanácsadással egybekötött fotózásokat szervezek. A több napos stíluskurzusokat fejezzük be fotózással, és készülnek előtte illetve utána fotók is.

Kaptam egy közeli ismerősömtől egy ilyen mondatot nemrégiben: " Nem nagy dolog ez, sminkkel, felöltözve mindenki jól néz ki. "

Na ez azért nem ilyen egyszerű. Bizonyára láttatok már ti is olyan hölgyeket és urakat, akikre ha ránéztek, azt látjátok, hogy olyan egyben van. Ő aztán tud valamit, mert mindig úgy eltalálja az öltözékét, mindig annyira harmonikus, és ezáltal mindig olyan jól néz ki. A frizurája a sminkje is olyan hozzá illő.

Akinek ez nem jön zsigerből ( és a többségnek nem jön), azoknak ez egy megtanulható valóság. És gyakorolni kell. Kinek többet, kinek kevesebbet.

Figyelem külföldi stylistok oldalait, fantasztikus átalakításokat végeznek, a hölgyekre rá sem lehet ismerni, mestermunka. Viszont amikor hazamegy az illető,mit fog tudni ebből reprodukálni? Mennyiben változik meg az élete?

1-2 napra biztosan! És utána???? Ráadásul az egész színtípus elméletre fittyet hánynak, holott ez az egyik alapja a színek kiválasztásának mind a ruhában mind a sminkben. Semmilyen más szín nem fog olyan jól állni,mint a saját színtípusunk szerinti.

Nekem ez egyik ügyfelem azt mondta, a stílustanácsadás megváltoztatta az életét. Amit én tanítok, az egy működő dolog, ami egy rendszerre épül, és megtanulható. Az ember közelebb jut saját magához, megismer a testét, az alkati adottságait, a tónusait, és ha elkezdi alkalmazni a tanultakat, akkor jön a változás. Nem is kicsi. Teljesen megváltoznak az öltözködési szokásai. Nem fog megvásárolni felesleges holmikat. Nap mint nap hallod majd,hogy de jól nézel ki!

A fotózásokat azért szeretem, mert ott rögtön tudjuk alkalmazni a tanultakat, és azonnal látszódik az eredmény.

Most az egyik stíluskurzus fotóiból válogattam nektek. Az első kép a fotózás előtt készült, a többi a fotózáson. A lányok az egyik stíluskurzuson vettek részt nálam. A kurzus végén utcai fotózást szerveztem nekik, aminek külön hangulata van.

Fotó: Orosz Ila

Smink: Szilágyi Beáta

előtte fotó

A fotózás képei

Szerző: Tomasosvszky Andrea személyi és üzleti stylist

Szívesen részt vennél Te is egy fotózáson? Jelentkezz stíluskurzusra és hasonló élményben lesz részed!

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.