en-Egy olaszországi utazás fotói

07/01/2023

Ki ne szeretne utazni? Biztosan van olyan is, de én nem tartozom közéjük. Élvezem, ha megismerhetek különböző tájakat és embereket. Olaszországi utazásom során két tél típusú barátnőmmel sok-sok szettet fotóztunk be, melyekből most megmutatok nektek néhányat. Mivel egyikünknek sem 90-60-90 a mérete, így nem modell fotókat fogtok látni, hanem hús-vér hölgyeket. Több napos utazásunk során kapszulában kellett pakolni, hogy minden beférjen. A kapszula azt jelenti,hogy egymással jól párosítható ruhadarabok összessége, melynek alapját valamelyik bázis ruhadarab alkotja.

Bal oldalon élénk tél típust láthattok, jobb oldalon hideg tél típust. A kettő között lényeges különbség, hogy egy élénk tél mindig felveheti a hideg tél szettet is, maximum több sminket rak hozzá, amíg egy hideg télnek egy igazi élénk tél összeállítás sok lesz. A mostani példán ez szépen át is jön. A színes sál típikus élénk tél típusnak való, a hideg tél típus számára nagyon sok tud lenni.

A tél típusok egyik kedvenc mintája a párduc minta. Sokszor szoktam hangsúlyozni,hogy fekete-fehér mintás sokkal előnyösebb számukra, mint a barna-krém. Az utóbbit hagyjuk meg a meleg színtípusoknak. A tél minden típusának jól áll, a kombinálásának a saját stílusunk és kreativitásunk szab határt.

A bázis ruhadarabjaim most a krém színű darabok voltak. Minden színt, amit viselek, könnyen tudom hozzá társítani.

A világos tavasz alapruhatárának egyébként is elhanyagolhatatlan darabjai a krémek és bézsek.

Az élénk tél típus bázis darabja a fekete, színben passzoló cipővel. Így könnyű volt kapszulát pakolni.   A hosszanti tunikák mind praktikus és kényelmes viselet. A hosszú lánc vagy kendő pedig nyújtja az alkatot. A hideg tél típusnak pedig a sötétkék tökéletes alapdarab. Jó, ha a szettben megjelenik a fehér is, nagyon előnyös számukra.

A pink szín a tél összes típusának nagyon jól áll, bármelyik bázis színnel jól működik, legyen az a sötétkék vagy a fekete.

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.