en-Az én stílusom

06/03/2020

Ha röviden kellene megfogalmazni, milyen darabokat szeretek, akkor azt tudom mondani,hogy a letisztult időtlen darabok a kedvenceim. Ez jellemző rám a lakberendezésben és az öltözködésben is.

Ahogy már írtam róla, az öltözködés az önkifejezésünk legfontosabb eszköze. Kommunikálunk saját magunkról, így fontos, hogy hiteles legyen, és teljes mértékben ki tudjuk vele fejezni magunkat.

A ruháinknak passzolniuk kell az egyéniségünkhöz, bennünket kell tükrözni. Így azt gondolom, engem leginkább a klasszikus, letisztult ruhák fejeznek ki, de elmaradhatatlanok nálam az extravagáns darabok is. Az alapdarabok nagy kedvencek, de szeretem kicsit fűszerezni őket.

A divatot szemmel tartom, a szakmám miatt naprakész vagyok belőle, de a saját öltözködésemben csakis akkor építek be belőle bármit is, ha nagyon tetszik és illik hozzám. Amikor valami nagy divat, és sokan viselik, és már a csapból is az folyik, én akkor nem szeretem viselni, azt biztos. Legyen szó bármiről, akár szín, akár fazon, akár anyagfajta. A különlegeset, és egyedi darabokat kedvelem.

Világos tavaszként a színeim, kombinációim be vannak határolva a világosabb színek közé, amit egyáltalán nem bánok. Nem is megyek el a sötét árnyalatok felé, mert teljesen elnyomnak.

Szeretném nektek most megmutatni, hogyan szoktam ezeket a világos színeket kombinálni ősszel, és tél elején, amikor már hűvösebbre fordul az időjárás.

Sokak számára elképzelhetetlen, hogy ilyenkor feketén kívül mást színt is viseljen, pedig ez lehetséges, és még az közérzetre is jó hatással van.

Nekem még arra is kell figyelni hogy mindig a világos árnyalatok legyenek túlsúlyban a szettben, mert akkor lesz harmonikus az egész rajtam. Emiatt szinte csak bézs és drapp nadrágjaim vannak, na és persze a klasszikus sötétkék és a basic farmer.

Van néhány krém és bézs kabátom is. Színes kiegészítőket, táskákat szívesen rakok hozzájuk.

Világos tavaszként a világos nyár színeiből is használok néhányat, és persze a bázis színeit előszeretettel, gondolok itt a világos szürkére.

Téli kabátból is csak világosat bírok elviselni magamon, most kettőt megmutatok nektek.

És egy alkalmi szett, ahol a legdinamikusabb szín szerepel a saját színeim közül, ez a korallpiros.

A kabát több funkciós, nadrággal is nagyon jól működik együtt. Így ezzel a megoldással az outfit hétköznapivá válik.

Ha van kérdésed a témával kapcsolatban, írj nekem bátran!

Telefon: +36-70 293 47 24
E-mail: szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu
Tomasovszky Andrea +36-70 293 47 24 szinesstilus@szinesstilustanacsadas.hu 1107 Budapest, Gém u.